Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο (ξανά) μαζί

Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο (ξανά) μαζί
2004 Getty Images

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ετοιμάζονται να συμπρωταγωνιστήσουν στην καινούρια ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ με θέμα τη δολοφονία του Τζον Κένεντι

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Έχοντας συναντηθεί μόνο μια φορά κινηματογραφικά στο παρελθόν και αφού ο ένας θεωρείται άξιος διάδοχος του άλλου, οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο ετοιμάζονται να συμπρωταγωνιστήσουν στην καινούρια ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ με θέμα τη δολοφονία του Τζον Κένεντι.

Προσοχή. Αυτή δεν είναι η ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ που ακολουθεί τον «Οδηγό Αισιοδοξίας», αφού ο σκηνοθέτης βρίσκεται αυτήν την εποχή στα γυρίσματα του «American Hustle» ξανά με τους Μπράντλεϊ Κούπερ και Τζένιφερ Λόρενς αλλά και τον αγαπημένο του Κρίστιαν Μπέιλ που είχαν συνεργαστεί στο «The Fighter».

Ο Ο. Ράσελ όμως έχει ήδη το επόμενο πρότζεκτ έτοιμο και δεν είναι άλλο από το «Legacy of Secrecy», που βασίζεται στο βιβλίο των Λαμάρ Γουόλντρον και Θομ Χάρτμαν και αφηγείται την εξομολόγηση του νονού της Μαφίας Κάρλος Μαρτσέλο στον πληροφοριοδότη του FBI, Βαν Λάνινγκχαμ πως ήταν αυτός που διέταξε τη δολοφονία του Τζον Κένεντι.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και δείτε τη σκηνή από το «This Boy’s Life» στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα