Τα επεισόδια έσπρωξαν τον κόσμο στις τράπεζες

Τα επεισόδια έσπρωξαν τον κόσμο στις τράπεζες

Ουρές στα ATM τραπεζών στην Πάτρα. Διάχυτος φόβος για σφράγισμα των μηχανημάτων ανάληψης. Μαζικές αναλήψεις. Τρέχουν και δεν φτάνουν οι υπάλληλοι σε τραπεζικά υποκαταστήματα (Pics)

Το αδιαχώρητο επικρατεί έξω από τραπεζικά καταστήματα της Πάτρας, όπου από το πρωί δεκάδες συμπολίτες έχουν σπεύσει για αναλήψεις των χρόνιων αποταμιεύσεων και καταθέσεων τους.

Τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ο αρνητικός αντίκτυπος των επεισοδίων στα διεθνή μέσα και η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου “έσπρωξαν” κυριολεκτικά κατοίκους στην Πάτρα, έξω από τα καταστήματα των τραπεζών, με σκοπό να σηκώσουν μέχρι και τις τελευταίες οικονομίες τους.

“Υπάρχουν πολλοί που έκαναν μαζικές αναλήψεις, λόγω των τελευταίων εξελίξεων και του φόβου που υπάρχει πως θα χάσουν τα χρήματά τους. Μέχρι και φήμη ότι οι τράπεζες έδωσαν εντολή να σφραγίσουν τα ΑΤΜ κυκλοφόρησε από χτες”, δηλώνει υπάλληλος τραπεζικού υποκαταστήματος στο κέντρο της αχαϊκής τράπεζας.

Ενδεικτική η ουρά στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Ελληνος Στρατιώτου. Λίγο νωρίτερα από την στιγμή λήψης των συγκεκριμένων φωτογραφιών η ουρά ήταν διπλάσια.

 

Πηγή:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα