W Motors Lykan Hypersport. Πιό ακριβό και από την Bugatti Veyron!

W Motors Lykan Hypersport. Πιό ακριβό και από την Bugatti Veyron!

Έρχεται από την Μέση Ανατολή, είναι ένα supercar υψηλού επιπέδου με 750 ίππους, τελική 395 χλμ./ώρα και η τιμή του θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτήν της Bugatti Veyron!

H W SAL Motors είναι ένας μια νέα εταιρία με έδρα στην Μέση Ανατολή, που παρουσίασε πρόσφατα το πρώτο μοντέλο της, το οποίο αποκαλείται Lykan Hypersport.

Το W Motors Lykan Hypersport έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Κατάρ και θα αρχίσει να πωλείται μέσα στο χρόνο. Το W Motors Lykan Hypersport τροφοδοτείται από έναν 6-κύλινδρο  twin-turbo κινητήρα ενώ η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Η W Motors λέει ότι το Lykan Hypersport έχει μια μέγιστη ισχύ των 750 ίππων και 1.000 Nm ροπής. Οι επίσημες προδιαγραφές του αυτοκινήτου αναφέρουν ότι το Lykan είναι σε θέση να επιταχύνει από μηδέν στα 100 χλμ./ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα και να φτάσει την τελική ταχύτητα των 395 χλμ/ώρα.

Μιλάμε δηλαδή για ένα superccar του οποίου οι επιδόσεις θα είναι ανταγωνιστικές της Bugatti Veyron.  Ωστόσο, το Lykan είναι πολύ πιο ακριβά από ό, τι την Veyron. Η W Motors σχεδιάζει να κατασκευάσει μόνο επτά αντίτυπα του Lykan Hypersport και η τιμή του καθενός θα είναι στα  3,4 εκατομμύρια δολλάρια!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα