Δεν μας έφτανε η Eurovision, προέκυψε και Eurosong…

default image

Έρχονται "Πεντάμορφη" και "Καζανόβας" στην χώρα μας, η οποία συμμετέχει με Μαρτάκη στο Eurosong μαζί με τις ευρωπαϊκές ΗΠΑ

ΣΚΑΪ

Δύο μίνι σειρές θα προβάλλει ο Σκάι αυτή την εβδομάδα. Η πρώτη ονομάζεται ‘Καζανόβας’ και θα μεταδοθεί την Τρίτη και την Τετάρτη στις 01.15 (δηλ. Τετάρτη και Πέμπτη) και η άλλη ‘Δολοπλοκίες και απιστίες’, η οποία θα μεταδοθεί την ίδια ώρα Πέμπτη και Παρασκευή.

Πρώτο Θέμα
Εκτός του ‘Δεν Πωλείται’ που γράφαμε χθες, ο Θέμος Αναστασιάδης δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει αφελείς όσους συνεχίζουν και διαβάζουν αυτούς που γράφουν για πώληση της εφημερίδας, ενώ σχολίασε καυστικά το κείμενο στο ‘ΓΕΩ’ της Ελευθεροτυπίας όπου υμνείται, όπως λέει, η συνύπαρξη της φυσικής ομορφιάς της Μήλου με τα ορυχεία του νησιού. Γράφει συγκεκριμένα ‘Ο εκδότης Θανάσης, ο υπέρμαχος της ελευθεροτυπίας, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον κ. Κυριακόπουλο των μεταλλείων που ξεκοιλιάζει τη γη όπου βρεθεί;’.

Beauty and the Beast
Το κλασσικό μιούζικαλ της Disney έρχεται στην Ελλάδα. Τον Νοέμβριο στο Θέατρο Badminton.

STAR
Σήμερα στις 21.00, το STAR θα μεταδώσει το διαγωνισμό τραγουδιού Eurosong 2007. Μετέχουν 14 χώρες, μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ (ευρωπαϊκότατη χώρα). Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Κώστας Μαρτάκης και στην παρουσίαση είναι ο Θέμης Μάλλης. Με τίποτα.

Diary of the Dead
Μετά τα ‘Night of the living dead’, ‘Dawn of the dead’, ‘Day of the dead’, ‘Land of the Dead’, κλπ., ο Τζορτζ Ρομέρο σκηνοθέτησε το ‘ Diary of the dead ‘. Θα προβληθεί φέτος στις ΗΠΑ, ελπίζουμε το συντομότερο και στη χώρα μας.

Απεβίωσε ο Ίνγκμαρ Μπέργκμαν

Ο κορυφαίος Σουηδός σκηνοθέτης απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών.

Ο μπίθουλας

Το τηλεοπτικό περιοδικό ‘Ραδιοτηλεόραση’ προσφέρει σε DVD την κλασσική σειρά ‘Μαντάμ Σουσού’. Ωραίες αναμνήσεις.

ALTER
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του σταθμού, ‘Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο δημοσιογράφος Βασίλης Δρυμούσης θα ανήκει στο δυναμικό του ALTER, για μια συνεργασία-έκπληξη’. Τι συνεργασία δηλαδή; Δεν είναι σωστό να πετάτε ‘μια συνεργασία-έκπληξη’ και να μένουμε στην αγωνία… Είναι γεγονός πάντως πως ο εν λόγω παραγωγός του John Greek είναι συμπαθέστατος και έχει κοφτερό χιούμορ που αποφεύγει τα τετριμμένα χαζοσχόλια που ακούμε συνήθως στο ραδιόφωνο.

Φωτό της ημέρας

Η εθνική ομάδα του Ιράκ κατέκτησε το Κύπελλο Ασίας για πρώτη φορά στην ιστορία της και μετά στους πανηγυρισμούς σκοτώθηκαν καμιά δεκαριά από αδέσποτες. Στις χαρές και στις λύπες, με το όπλο στο χέρι είναι σ’ αυτή τη χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα