Λιγότερη τηλεόραση το 2009

default image

Tα... σχέδια των καναλιών για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, με τα οποία θα υποδεχθούμε το 2009

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η
Αθλητική Μακεδονίας Θράκης για το “μοντέλο” του ΠΑΟΚ.

Σινεμά
Δείτε εδώ μια συλλογή από 50 άξια λόγου ειδικά εφέ σε κινηματογραφικές ταινίες (και βίντεο).

Πήγασος
Το 4,26% (2 εκατ. μετοχές) της Πήγασος Εκδοτική άλλαξε χέρια και ο αγοραστής φαίνεται πως είναι ο επιχειρηματίας κ. Λ. Λαυρεντιάδης. Η αξία των μετοχών είναι 5 εκατ. ευρώ και ο πωλητής είναι ο κ. Φώτης Μπόμπολας. Ο τελευταίος πλέον έχει το 25,56% των μετοχών του ομίλου.

Ρεβεγιόν

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που προτιμούν να αλλάζουν χρόνο με τη συντροφιά της τηλεόρασης (κλείστη τη ρημάδα, την ανοίγεις του χρόνου πάλι). Ας δούμε λοιπόν τι ωραία (χα, χα) θα μας προσφέρει και φέτος η ελληνική tv. Το Alter, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, θα μεταδώσει μια επανάληψη της εκπομπής ‘Το πάρτι της ζωής σου’. Ελπίζουμε να μην γίνει έτσι η ζωή μας πάντως. Ο ΑΝΤ1 φρόντισε να αλλάξουμε χρονιά με το Σάκη Ρουβά και ένα ζωντανό X-Factor, ενώ ο Alpha με το ‘Πάμε Πακέτο’ και με κονσέρβα μουσικό αφιέρωμα στο Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το STAR θα προβάλλει μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα από τα Αστέρια με Κώστα Καραφώτη, Ειρήνη Μερκούρη και Κώστα Μαρτάκη, ενώ το Mega θα “βάλει” στα σπίτια μας τον Πέτρο (γλυκούλη) Φιλιππίδη παρέα με τον Αντώνη Ρέμο. Ο Σκάι με ντοκιμαντέρ, η ΕΤ3 με γιορτινό τραπέζι με καλεσμένους και η ΝΕΤ με το Σπύρο Παπαδόπουλο και το ‘Στην υγειά μας’. Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Η ΕΤ1 θα συνδεθεί με τη ΝΕΤ.
Όπως και να’ χει εμείς ευχόμαστε λιγότερη τηλεόραση το 2009, μια και η ποιότητά της πέφτει κατακόρυφα.

Οι άντρες του 2008
Μη χάσετε τη λίστα με τους άντρες της χρονιάς σύμφωνα με το ΜΕΝ 24 και τον Κ.Κ.Μοίρη. Ξεχωρίζει ασφαλώς η παρουσία της Χίλαρι Κλίντον.

Σειρές
Τον Ιανουάριο θα αρχίσει στη Nova ο τέταρτος κύκλος του Prison Break (δεν είναι όσο κακός ήταν ο 3ος). Άλλες σειρές που θα προβληθούν με νέα επεισόδια είναι οι Boston Legal, CSI, Burn Notice, NCIS, Las Vegas (τελευταία επεισόδια), How I met your Mother.

TV
Η ΕΤ1 εδώ και λίγο καιρό προβάλλει τη συμπαθητική σειρά Ghost Whisperer . Πρωταγωνιστεί η ομορφούλα Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ και στις ΗΠΑ που τώρα προβάλλεται ο 4ος κύκλος προσελκύει 7 και 8 εκατ. τηλεθεατές. Μη ρωτάτε πόσοι τη βλέπουν στην Ελλάδα, αν όμως την έπαιρνε το MEGA και ο ΑΝΤ1 θα έκανε μεγάλη επιτυχία. Μυστήρια τραίνα είμαστε.

Πιφ
Ο δημιουργός της εφαρμογής (ο Θεός να την κάνει) iFart , για το iPhone, έβγαλε μέσα σε 15 μέρες 100.000(!!!) δολάρια. Η εφαρμογή είναι πρώτη σε downloads και πωλείται προς 99 σεντς από το Apple Store. Ο Joel Comm κρατά το 70% των εισπράξεων. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τι ήχους αναπαράγει το iFart.

Λάπτοπ
Το όνειρο κάθε gamer .

Φωτό της ημέρας
Γιατί είναι πράσινος ο Άι Βασίλης; Γιατί είναι οικολόγος…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα