Το διαδίκτυο δείχνει το δρόμο

default image

Και να μην αγοράσατε την Real News χθες Κυριακή δεν χάσατε και τίποτα αν είδατε το βραδινό δελτίο ειδήσεων του σαββατόβραδου στην ΕΤ1

Απίστευτα πράγματα

Και να μην αγοράσατε την Real News χθες Κυριακή δεν χάσατε και τίποτα αν είδατε το βραδινό δελτίο ειδήσεων του σαββατόβραδου στην ΕΤ1! Το κρατικό κανάλι έκανε τουλάχιστον 4-5 αναφορές σε άρθρα της εφημερίδας, λέγοντας και ξαναλέγοντας ‘Σύμφωνα με τη Real News’ και δείχνοντας μας το πρωτοσέλιδό και το λογότυπό της ξανά και ξανά. Ούτε στο δελτίο του Alter με το Νίκο Χατζηνικολάου τόση διαφήμιση στη νεόκοπη εφημερίδα.

Ελευθεροτυπία
Εμείς πάντως θα αναφερθούμε στη χθεσινή προσφορά της Ελευθεροτυπίας αφού θεωρούμε ότι ήταν από τις καλύτερες που έχουν γίνει ποτέ. Οι ταινίες Το Πείραμα, Οι Ζωές των Άλλων και Η Πτώση είναι και οι τρεις εξαιρετικές και από τις καλύτερες του γερμανικού και ευρωπαϊκού κινηματογράφου.

Διακοπή για διαφημίσεις
Δείτε εδώ το πρώτο από τα δύο μέρη με τις καλύτερες διαφημίσεις του 2008, βάσει του ειδικού επί του θέματος, Adartist.

Στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με δημοσκόπηση στην Αμερική, τα πράγματα όσο αφορά την ενημέρωση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλάζουν ραγδαία. Μπορεί το 2001 μόλις το 13% των ανθρώπων να ενημερωνόταν από το διαδίκτυο, ενώ το 2007 το 24%, φέτος το νούμερο εκτοξεύτηκε στο 40%! Και μιλάμε για όλες τις ηλικίες. Στους νέους το ποσοστό είναι πολύ υψηλότερο.

Το 70% όπως και πριν από επτά χρόνια ενημερώνεται από την τηλεόραση, ενώ οι εφημερίδες είναι αυτές που σημειώνουν κάμψη με ποσοστό 35% (το 2003 ήταν 50%).

ΑΝΤ1
Την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα ξεκινά στον ΑΝΤ1 η νέα σειρά Tru Calling. Πρόκειται για σειρά μυστηρίου με ενδιαφέρουσα υπόθεση, ενώ στις ΗΠΑ “έτρεξε” για 2 σεζόν με σύνολο 26 επεισοδίων (μετά ακυρώθηκε).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Βραδυνή για το ‘Σταύρωση αντί για Ωσαννά’.

iPhone
Αν σας ενδιαφέρει η επεξεργασία στις σχετικά μέτριες φωτογραφίες που τραβάει το iPhone, τότε ρίξτε μια ματιά σε 50(!) εφαρμογές εδώ .

Δημοσιογράφοι;
Ορίστε . Με τη βοήθεια των YouTube, Pulitzer Center, Sony, Intel, μη επαγγελματίες δημοσιογράφοι έχουν στείλει βιντεάκια με ιστορίες που δεν έχουν ξαναειπωθεί. Ψηφίστε.

Miss 24
Δείτε εδώ τις 12 πιο σέξι γυναίκες της χρονιάς σύμφωνα με το MEN 24.

Φωτό της ημέρας
Στη Λευκορωσία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα