Το νέο smartphone της ASUS

Το νέο smartphone της ASUS

Η ASUS προκειμένου να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς χρήστες κυκλοφόρησε το καινούριο M930 smart phone

Η ASUS προκειμένου να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς χρήστες που αναζητούν ένα κινητό γραφείο το οποίο να διαθέτει όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και ένα πλήθος χαρακτηριστικών, και όλα αυτά σε μια φινετσάτη και κομψή εμφάνιση, κυκλοφόρησε το καινούριο M930 smart phone. Με ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY και υπερ-ευρυγώνια οθόνη, η εύκολη, αποτελεσματική και εντυπωσιακά παραγωγική χρήση του M930 προστίθεται στην στιλάτη εμφάνισή με τα λεία μεταλλικά στοιχεία και τις αντανακλαστικές επιφάνειες του. Το «πακέτο» συμπληρώνεται από τα πλούσια χαρακτηριστικά του ενσωματωμένου λειτουργικού συστήματος Windows Mobile 6 και τη δυνατότητα σύνδεσης στα 3,5G, καθιστώντας το Μ930 μια πλήρως εξοπλισμένη συσκευή που σας επιτρέπει να εργάζεστε εν κινήσει.




Καλαίσθητος σχεδιασμός









Ο στιλάτος σχεδιασμός του αναδεικνύεται από τις κομψές οθόνες με τις αντανακλαστικές επιφάνειες και τις λείες γραμμές και τα μεταλλικά πλήκτρα. Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι ο εργονομικός μηχανισμός ανοίγματος – που επιτρέπει την άνετη ρύθμιση σε οποιαδήποτε γωνία και θέση επιθυμεί ο χρήστης. Με το συμπαγές του σώμα και το λεπτό του προφίλ, το M930 όταν είναι ανοικτό αποτελεί ένα κέντρο πολυμέσων, ενώ όταν είναι κλειστό είναι ένα κινητό τηλέφωνο, αποπνέοντας κομψότητα σε κάθε περίπτωση.




Για βελτιωμένη βιντεοτηλεφωνία



Το νέο smart phone της ASUS προσφέρει εξαιρετικά βελτιωμένη εικόνα με μια επιπρόσθετη WQVGA οριζόντια οθόνη, καθιστώντας πολύ ευκολότερη για τα μάτια την καθημερινή περιήγηση σε περιεχόμενα, την ανάγνωση και το γράψιμο εγγράφων και μηνυμάτων. Με αυτή την υπερ-ευρυγώνια οθόνη και την ενσωματωμένη webcam, οι χρήστες είναι σε θέση να απολαμβάνουν εξαιρετικής ποιότητας βιντεοτηλεφωνία με μεγαλύτερη, πιο καθαρή και πιο λεπτομερή εικόνα.




Για άμεση και εύκολη εισαγωγή δεδομένων




Το M930 διαθέτει δυο γρήγορες και εύκολες δυνατότητες εισαγωγής δεδομένων για τον επιχειρηματία που βρίσκεται εν κινήσει: μέσω του αριθμητικού πληκτρολογίου όταν είναι κλειστό και του πλήρους πληκτρολόγιου QWERTY όταν είναι ανοικτό. Η διάταξη του πληκτρολογίου QWERTY είναι τακτοποιημένη και συμπαγής, τοποθετώντας κάθε χαρακτήρα στη σωστή θέση και προσφέροντας τη γρήγορη, εύκολη και άμεση εισαγωγή των δεδομένων ενός κανονικού πληκτρολογίου, ενώ το αντίστοιχο αριθμητικό πληκτρολόγιο, παρέχει την ευκολία του ενός χεριού.




Υψηλές ταχύτητες



Με την υποστήριξη των GPRS, EDGE, WCDMA, HSDPA, Bluetooth 2.0, Wi-Fi και USB 2.0, οι χρήστες διαθέτουν όλες τις δυνατότητες σύνδεσης. Η ταχύτερη λήψη μεγάλων αρχείων, όπως βίντεο και MP3 εξασφαλίζεται με την υψηλή ταχύτητα μεταφορά δεδομένων των 3,5G. Επιπλέον, οι χρήστες, ακόμα και σε περιοχές που δεν έχουν κάλυψη Wi-Fi, μπορούν να μετατρέψουν το M930 σε ένα 3,5G μόντεμ, χάρη στο one-step Quick Modem Setting και να συνδέονται εύκολα στο Internet· ενώ με την αυτόματη plug and play διαμόρφωση του δικτύου, οι χρήστες μπορούν απλώς να συνδέουν μια κάρτα SIM και να ολοκληρώνουν αυτόματα τη σύνδεσή τους στο Internet.




Απολαύστε περισσότερα με το Windows Mobile 6



Το M930 έχει ενσωματωμένο το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6 Standard, προσφέροντας ένα πλήθος λειτουργιών, με τον χρήστη να μπορεί να ενημερώνεται εν κινήσει. Με το ActiveSync, γίνεται εύκολα η μεταφορά και ο συγχρονισμός δεδομένων από το smart phone σε κάποιον υπολογιστή, ενώ η πρόσβαση στο MSN και το καινούριο προσωπικό Windows Live Spaces διατηρεί τους χρήστες σε επαφή με τους φίλους και τους πελάτες τους, σε οποιοδήποτε σχεδόν μέρος και οποιαδήποτε στιγμή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα