ΒΕNQ SP830

ΒΕNQ SP830

Η BSI AE επίσημος αντιπρόσωπος της BENQ, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου βίντεο προβολέα στην Ελληνική αγορά.

Η BSI AE επίσημος αντιπρόσωπος της BENQ, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου βίντεο προβολέα στην Ελληνική αγορά.Φέρτε τις παρουσιάσεις σας ένα νέο επίπεδο με τον νέο προβολέα της BENQ ο οποίος προορίζεται για οποιαδήποτε αίθουσα συνεδριάσεων για παρουσιάσεις μέσω Η/Υ ή προβολές κινηματογραφικών ταινιών , χάρη στην ανάλυσή του WXGA (1280×768) η οποία απεικονίζει εξίσου καλά 16:9 και 4:3 υλικό.



Με την άπλετη φωτεινότητά του των 3500 Ansi lumens, αυτός ο προβολέας δεν θα αφήσει ποτέ το ακροατήριό σας στο σκοτάδι!.



Ο νέος SP830 είναι ικανός να επεξεργαστεί ένα τεράστιο φάσμα ενός δισεκατομμυρίου χρωμάτων ,χάρη στο 10bit (αντί 8bit συνήθως) επεξεργαστή που χρησιμοποιεί και σε συνδυασμό με την επεξεργασία HQV που διαθέτει ,επιτυγχάνει εκπληκτικής ομορφιάς και ακρίβειας χρώματος εικόνες που θα κάνει ακόμη και τους κινηματογραφικούς προβολείς να ‘κοκκινίσουν’.



Είναι εξοπλισμένος με ευκολίες που δύσκολα συναντιούνται σε τόσο μεγάλη έκταση .

Συγκεκριμένα , με τη λειτουργία split screen μπορείτε να χωρίσετε την εικόνα στα 2 και να προβάλετε ταυτόχρονα από 2 διαφορετικούς Η/Υ, ενώ με το 2D keystone correction που διαθέτει μπορείτε να είστε σίγουρος ότι θα προσαρμόσετε την εικόνα του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες .



Ένα ακόμη επίσης πολύ βολικό χαρακτηριστικό του είναι η δυνατότητά του να αποδεσμευτεί άμεσα από το ρεύμα αμέσως μετά από το τέλος της παρουσίασης σας (offline cooling) . Απλά τον αποσυνδέεται και δεν περιμένετε όση ώρα διαρκεί όπως σε άλλους προβολείς η διαδικασία της ψύξης της λάμπας του.



Για έναν τόσο γενικής χρήσης projector ,οι συνδέσεις του δεν θα μπορούσαν παρά να είναι πλήρης. Διαθέτει λοιπόν :DVI-I ( HDCP) ,RGB 15pin , Component ( 3x RCA) ,S-Video ,Composite Video , PC Audio: Mini jack x3, USB, RJ45.



Η εγγύηση για τους BenQ projectors είναι 3 χρόνια, με τον πρώτο χρόνο να είναι on site με επιτόπου αντικατάσταση.



Η τιμή του ΒΕNQ PROJECTOR SP830 θα κυμαίνεται στα 1500 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα