Πρώτο Έθνος;

default image

Μπορεί οι μέτοχοι να λένε πως δεν πουλάνε, πάντως οι φήμες για εξαγορά της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" από τον Μπόμπολα όλο και πληθαίνουν

TV

Την Κ. Δευτέρα στις 21.00, η ΝΕΤ θα μεταδώσει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την ταινία ‘Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο’. Εντάξει δεν είναι σαν την πρώτη αλλά είναι Περάκης. Το MEGA απαντά με ‘
Spider-Man 2 ‘, επίσης στις 21.00 και ο ΑΝΤ1 με ‘
I, Robot ‘ (όλοι στις 21.00). To STAR έχει το ‘
Mission Imposible 2 ‘.

ALPHA

Επίσης την Κ. Δευτέρα (22.15), ξεκινά το νέο τάλεντ (και τι τάλεντ) σόου του Alpha, ‘Show Sexy’. Με τίποτα και για κανένα λόγο αλλά έπρεπε να σας ενημερώσουμε. Μετά πάντως, στις 23.45, έχει πρεμιέρα η σειρά που σας λέγαμε, Secret Diary of a Call Girl .

ΣΚΑΪ
Όσο για το Σκάι, αυτό που έχουμε να προτείνουμε είναι η νέα σειρά ντοκιμαντέρ ‘ Αληθινές ιστορίες κατά συρροή δολοφόνων ‘ , του Discovery Channel. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια.

Wanted
Σας έχουμε πει επανειλημμένα για το γεγονός ότι το εξαιρετικό κόμικ Wanted έγινε κινηματογραφική ταινία με την Αντζελίνα Τζολί και τον Τζέιμς ΜακΑβόι. Δείτε εδώ το φρέσκο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Watchmen
Το Watchmen, σαν κόμικ , είναι ίσως η καλύτερη δουλειά του περίφημου Άλαν Μουρ. Ως γνωστό γίνεται και αυτό ταινία η οποία θα προβληθεί στους κινηματογράφους σε ένα χρόνο. Στο μπλογκ της παραγωγής μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες (ανέβηκαν την Πέμπτη) με τους πρωταγωνιστές και τα κουστούμια τους.

Goal News

Έκλεισε τα 6 χρόνια παρουσίας η αθλητική εφημερίδα, Goal News. Πολλές ευχές και καλή συνέχεια!

ΣΚΑΪ΄

Γενέθλια έχει και η εκπομπή ‘Ελληνοφρένεια’ του Σκάι. Ένα χρόνο κλείνει και εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα.

Χάρτες
Διαλέξτε:
Yahoo Maps
Google Maps
Live Search Maps

Καταπληκτική η λειτουργία ‘Bird’s Eye’ στον τρίτο. Δείτε εδώ ένα δείγμα.

Κυριακάτικες

Δεν θυμόμαστε πότε το Πρώτο Θέμα (167 χιλ. φύλλα) ήταν ξανά στην τρίτη θέση της κατάταξης. Πρώτο το Βήμα λοιπόν με 191 χιλ., δεύτερη η Ελευθεροτυπία με 168. Στις 160 χιλ. η Καθημερινή, 141 για το Έθνος. Ο Ελεύθερος Τύπος έκανε μεν την υπέρβαση με 136 χιλ. αλλά πάλι έκτος είναι.

Πρώτο Θέμα

Μπορεί οι μέτοχοι να λένε εδώ και καιρό πως δεν πουλάνε, πάντως οι φήμες για εξαγορά της εφημερίδας ‘Πρώτο Θέμα” από τον Μπόμπολα όλο και πληθαίνουν.

Στο ίντερνετ
Οι ‘ Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα ‘ αντιστέκονται στη λογοκρισία στο διαδίκτυο και στο γεγονός πως αυτή τη στιγμή είναι φυλακισμένα 63 άτομα με “παραπτώματα” στο ίντερνετ και στις 12 Μαρτίου λανσάρουν τη ‘Online Free Expression Day’, υπό την αιγίδα μάλιστα της Unesco. Περισσότερα εδώ .

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 25 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου, το MEGA σημείωσε ποσοστό 17,8% και φυσικά ήταν στην πρώτη θέση. Στη δεύτερη θέση μετά από καιρό ο ALPHA με 15,5%, σταθερός στο 15,4% έμεινε ο ΑΝΤ1. Στο 11,6% το ALTER, τα ίδια με την προηγούμενη εβδομάδα για ΝΕΤ (10,3%) και STAR (10,2%).

Εφημερίδες
Ζήλεψαν τις πολιτικές, οπότε ετοιμαστείτε για αύξηση τιμών και στις αθλητικές εφημερίδες.

Cash!

Σύμφωνα με τη New York Post, η Microsoft προτίθεται να αλλάξει την προσφορά της για εξαγορά της Yahoo! και από 50% μετρητά – 50% μετοχές της Microsoft, να προσφέρει μόνο μετρητά! Πες όχι σ’ αυτό τώρα…

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Πωλείται
;

Φωτό της ημέρας

Άλμα εις μήκος Βεδουΐνου σε αγώνες στην Υεμένη. Ο εικονιζόμενος αθλητής ”πετά” πάνω από 4 καμήλες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα