Κορίτσι σε τρεις διαστάσεις

Κορίτσι σε τρεις διαστάσεις

Σε τρεις διαστάσεις θα μπορούν πλέον οι αναγνώστες της βρετανικής SUN να απολαύσουν τα περίφημα κορίτσια της 3ης σελίδας. Εγκαίνια με 24χρονο μοντέλο που φορά μόνο το μαγιό της

Το 3D έχει μπει για καλά στη ζωή μας. Μετά τα παιχνίδια, τις τηλεοράσεις και τις playmate στο  Playboy… ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ στην ιστορική 3D έκδοση της βρετανικής εφημερίδας The Sun.

Στο σημερινό Κυριακάτικο φύλο της η  εφημερίδα  δίνει στους αναγνώστες τις ένα ζευγάρι γυαλιά 3D για να αποθανατίσουν τις διάσημες κοπέλες της “σελίδας 3” καθώς και την πανέμορφη Αμπέι που ποζάρει στη ζούγκλα.

Η σέξι φωτογράφιση της Αμπέι έγινε κατά τη  διάρκεια ενός σαφάρι στη Νότια Αφρική. Στις φωτογραφίες  ποζάρει φορώντας μόνο το μαγιό της  με έναν ελέφαντα και άλλα αγρία ζώα.

 

Το εντυπωσιακό 24χρονο μοντέλο, κοπέλα του ποδοσφαιριστή Πέτερ Κράουτς, βρίσκετε στην Νότια Αφρική για να εμψυχώσει τον φίλο της στην εθνική ομάδα  ποδοσφαίρου. Το πανέμορφο μοντέλο  βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο για ένα σαφάρι… και για αυτή την 3D ζουμερή φωτογράφιση που θα αφήσει άυπνο κάθε Βρετανό.

Η Sun είναι η πρώτη έγχρωμη βρετανική εφημερίδα που εκτυπώνει  3D φωτογραφίες. Με αυτά τα 3D γυαλία  θα μπορείτε να απολαύσετε το πιο εκπληκτικό 3D μουντιάλ από την οθόνη της τηλεόρασής σας αλλά και  διάφορες  εικόνες κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης στην online έκδοση της εφημερίδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα