ARMY OF TWO

ARMY OF TWO

Ποτέ μην πάτε στη μάχη μόνοι σας! Το πολυαναμενόμενο 3rd person co-op shooter από την EA έφτασε.

Ποτέ μην πάτε στη μάχη μόνοι σας! Το πολυαναμενόμενο 3rd person co-op shooter από την EA έφτασε. Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι το ARMY OF TWO βρίσκετε στα καταστήματα από τις 7 Μαρτίου για τα PLAYSTATION3 και Xbox 360.



ΤΟ ARMY OF TWO επαναπροσδιορίζει το co-operative online gameplay καθώς οι παίκτες πλέον θα μπορούν να συνεργάζονται με ένα ζωντανό συμπαίκτη και όχι με έναν A.I. παρτενέρ. Οι παίκτες θα μάχονται online μέσα σε έξι αποστολές στο two-player co-op campaign mode. Επίσης, θα μπορούν να περηφανεύονται για το ποια ομάδα είναι η πιο θανατηφόρα σε two-on-two team μάχες που θα μπορούν οι παίκτες να δίνουν μεταξύ τους.



«
Επιτρέποντας στους ανθρώπους να παίζουν on-line μεταξύ τους σε ένα campaign ή versus mode, ενθαρρύνουμε τους παίκτες να προσεγγίσουν ένα παιχνίδι shooter με ένα νέο τρόπο μέσω στενής συνεργασίας και ενός υψηλότερου επιπέδου συνεργασίας που κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχει προσφέρει μέχρι τώρα.” σχολίασε ο Alain Tascan, VP and General Manager της EA Montreal and Executive Producer του Army of Two.



Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια αυτού του είδους, το Army of Two εστιάζει όχι μόνο στη νίκη, αλλά και στην πληρωμή. Καθώς οι πρώην Rangers του στρατού έγιναν τώρα κοντράκτορες για μια Ιδιωτική Στρατιωτική Εταιρία, οι παίχτες ξοδεύουν τα λεφτά τους στα ακριβέστερα και πιο θανάσιμα όπλα.



Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιήσουν πρόσθετες λειτουργίες για να ολοκληρώσουν τις πληρωμένες αποστολές τους συμπεριλαμβανομένης της νέας και μοναδικής λειτουργίας Aggro που εξασφαλίζει ότι ο συνεργάτης περνά απαρατήρητος κατά την προσέγγιση των εχθρών.



Εξαρτώμενοι από την ένταση των πυρομαχικών, της απόστασης, του είδους του πυροβόλου, οι παίχτες μπορεί να στρέψουν την προσοχή του εχθρού σε έναν συγκεκριμένο παίχτη ενώ κάποιος άλλος σχεδιάζει μια αιφνιδιαστική επίθεση για να τους νικήσει!



Δείτε το trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί.








To ARMY OF TWO έχει εκτιμηθεί με M από την ESRB και με 18 PEGI. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι μπορείτε να επισκευθείτε την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα