Γράψτε τα όλα στο Sportsblog

default image

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το sport24 διοργανώνει τον διαγωνισμό sportsblog. Το ΕΣΡ στηρίζει Παναγόπουλο και η Lidsay Lohan βαδίζει στα χνάρια της Paris

ΕΡΤ

Η ολομέλεια του ΕΣΡ γνωμοδότησε υπέρ της συνέχισης της θητείας του Χρήστου Παναγόπουλου στη θέση του προέδρου στην ΕΡΤ, εκτιμώντας πως το έργο του είναι μέχρι τώρα θετικό (αύξηση στα ποσοστά τηλεθέασης και στα έσοδα από διαφημίσεις). Απομένει η ανακοίνωση από τον υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρο Ρουσόπουλο, για να επισημοποιηθεί.

Sportsblog 2007

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το SPORT 24 διοργανώνει τον διαγωνισμό Sportsblog, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην αρθρογραφία. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ετήσιο συμβόλαιο συνεργασίας με το SPORT 24, ενώ θα δοθούν και αναμνηστικά δώρα στους τελικούς συμμετέχοντες. Μετά τους Angulo και Κ.Κ. Μοίρη, ποιός;

Καλύτερο φέτος
Οι διαφορές φέτος είναι πως τα κείμενα των συμμετεχόντων θα δημοσιεύονται στο επίσημο blog του Sportsblog 2007, κάνοντας τον διαγωνισμό πιο διαδραστικό (όλα τα κείμενα σε κοινή θέα και ανοιχτά σε σχόλια), ενώ θα καλέσουμε διάσημους bloggers να αναλάβουν για μια μέρα το κεντρικό κείμενο του Sportsblog, καταθέτοντας τα σχόλια τους για την επικαιρότητα και δίνοντας συμβουλές για το blogging. Συμμετοχές στο [email protected] μέχρι τις 20 Αυγούστου. Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό εδώ.

Στο Νησί
Δύο δημοσιογράφοι της βρετανικής ταμπλόιντ εφημερίδας Daily Mirror συνελήφθησαν από την αστυνομία ενώ προσπαθούσαν να τοποθετήσουν ψεύτικη βόμβα στο Μετρό του Λονδίνου, ώστε να τσεκάρουν τα αντανακλαστικά των αρχών. Το είχαν ξανακάνει στο παρελθόν και τα είχαν καταφέρει αλλά τώρα η αστυνομία ήταν σε εγρήγορση.

Σινεμά
Το τεύχος Καλοκαίρι 2007 του περιοδικού ‘νέο Σινεμά’ είναι ήδη στα περίπτερα και είναι εξαιρετικό. Μας αρέσει πολύ το στήσιμό του και τα θέματά του, ενώ ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με τις ταινίες που προσφέρει αυτή τη φορά: ‘ Κρυμμένος‘ και ‘ Η ώρα του λύκου‘ και οι δύο του Αυστριακού Μίκαελ Χάνεκε.

ΕΣΡ 2

Πρόστιμο 60.000 ευρώ επιβλήθηκε στο Μακεδονία TV για προβολή διαφημίσεων με χαρτομαντείες και αστρολογίες, λέγοντας πως οι εν λόγω διαφημίσεις εκμεταλλεύονται τις δεισιδαιμονίες των τηλεθεατών. Καλά τώρα τις είδαν τις διαφημίσεις; Χρόνια παίζονται.
Σύσταση έγινε στο MEGA για τον χαρακτηρισμό ‘Φιλιππινέζες’ προς τους ειδικούς φρουρούς της αστυνομίας που προστατεύουν υψηλά πρόσωπα.

Top Scorer
Το μηνιαίο νεανικό περιοδικό Top Scorer έκτος από αθλητικές ειδήσεις, συμβουλές , ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, περιλαμβάνει και θέματα για ηλεκτρονικά παιχνίδια, μόδα, μουσική, σινεμά. Κυκλοφορεί το τεύχος Αυγούστου.

Και τώρα χορός!
Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο πρώτος Διαγωνισμός Χορού της Eurovision είναι πλέον γεγονός. Θα πάρουν μέρος 32 χορευτές από 16 κράτη. Είναι μια συμπαραγωγή της EBU, του BBC, του BBC ONE και των ραδιοτηλεοπτικών φορέων – μελών της EBU, μεταξύ των οποίων είναι και η ΕΡΤ. Σκοπός του διαγωνισμού, είναι η ανάδειξη του καλύτερου χορευτικού ζευγαριού. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου σε στούντιο του BBC στο Λονδίνο και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1 στις 22.00. Η Ράνια Κολιού και ο Σπύρος Παυλίδης, είναι το ζευγάρι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

MySpace
Το Μάιο γράφαμε ότι το MySpace έδινε στις διωκτικές αρχές τα στοιχεία δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων που ήταν εγγεγραμμένοι στη δημοφιλή ιστοσελίδα. Τότε ήταν 7.000 άτομα. Τώρα είναι 29.000 (!) και φυσικά οι υπεύθυνοι τους διέγραψαν. Ασφαλώς είναι μια είδηση που ανησυχεί πολύ τους γονείς των παιδιών που είναι μέλη στο MySpace. Το όριο για να γραφτεί κάποιος είναι τα 14 έτη, ενώ συνολικά είναι εγγεγραμμένα πάνω από 180 εκατ. άνθρωποι.

Συναυλίες
Σήμερα η Νόρα Τζόουνς, αύριο ο Τζορτζ Μαίκλ, τον Σεπτέμβριο ο Μάνου Τσάο και η Πάτι Σμιθ.

ALPHA

Το πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό τουρνουά Emirates Cup, θα μεταδοθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Συμμετέχουν οι Άρσεναλ, Βαλένθια, Ίντερ, Παρί Σεν Ζερμέν.

Στις ΗΠΑ
Τον περασμένο Νοέμβριο ένας εισαγγελέας αυτοκτόνησε τη στιγμή που η αστυνομία, συνοδευόμενη από κάμερες της εκπομπής του NBC, To Catch a Predator, πήγε στο σπίτι του για να τον συλλάβει με τη κατηγορία της παιδεραστίας. Η αδερφή του τώρα μήνυσε το NBC για υποκατάσταση της αστυνομίας και ζητά 105 εκατ. δολάρια.

Φωτό της ημέρας
Τι τραβάει και αυτό το κορίτσι. Συνελήφθη πάλι από την αστυνομία γιατί οδηγούσε μεθυσμένη και είχε στην κατοχή της ναρκωτικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα