What the FAQ…?

default image

Το ποσοστό του 39,3% κατέγραψε ο αγώνας της Τσέλσι με τον Ολυμπιακό και τον παρακολούθησαν περισσότεροι από 1,6 εκατ. τηλεθεατές

FAQ

Έτσι πρέπει να “βγαίνεις” στην αγορά. Όπως χθες η FAQ. Με τέτοιο φύλλο, τέτοια καθαρότητα, τέτοια χρώματα, τέτοια εκτύπωση και όμορφο σχεδιασμό. Τη βλέπεις και λες σίγουρα είναι δωρεάν; Η θεματολογία είναι λίγο πολύ όπως των Lifo και Athens Voice, με 3-4 άρθρα, νέα, gossip, media, που να φας, τι έχει το σινεμά, ζώδια, ενώ έχει βέβαια και τις περίφημες συνεντεύξεις του εκδότη… Το
σάιτ τώρα είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ’ των άλλων free-press και στην ουσία το μόνο που έχει είναι να τη διαβάσεις όλη σε pdf. Μπράβο λοιπόν για το εξαιρετικό ντεμπούτο της νέας εφημερίδας (ή περιοδικό;) του Θανάση Λάλα.

Τηλεθέαση

Το ποσοστό του 39,3% κατέγραψε ο αγώνας της Τσέλσι με τον Ολυμπιακό και τον παρακολούθησαν περισσότεροι από 1,6 εκατ. τηλεθεατές. Η Μαρία η (πρώην) Άσχημη πάντως είχε μεγαλύτερο μερίδιο (44,3%).

MEGA

Το Mega δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές του να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις ταινίες και αυτή που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες προτιμήσεις να προβληθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου το βράδυ. Διαλέξτε εδώ . Το έχει κάνει και το Cine+ .

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Βήμα (Κυριακή) – Hook (Ντάστιν Χόφμαν, Ρόμπιν Γουΐλιαμς, Τζούλια Ρόμπερτς)

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Δύο παραστάσεις με τον Καραγκιόζη

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Runaway Bride (Τζούλια Ρόμπερτς, Ρίτσαρντ Γκιρ)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Μέγας Αλέξανδρος, βιβλίο του Βαλέριο Μάσιμο Μανφρέντι (5ο μέρος από 6)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Αλ Τσαντίρι Νιουζ (το 2ο από 23 DVD)

Καθημερινή (Σάββατο) – Το ημερολόγιο των αιλουροειδών, μέρος 2ο (6ο από 6)

Καθημερινή (Κυριακή) – ‘Οι 56 ημέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο’ (ντοκιμαντέρ, 5ο από 11 DVD)

Καθημερινή (Κυριακή) – Ο Jamie Oliver μαγειρεύει στο σπίτι (μέρος 2ο)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Το τέταρτο πρωτόκολλο (Μάικλ Κέιν, Πιρς Μπρόσναν)

Έθνος (Σάββατο) – The Cave (τρόμου)

Έθνος (Κυριακή) – Underworld: Evolution (Κέιτ Μπέκινσεϊλ)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Goodfellas (Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ρέι Λιότα, Τζόε Πέσι)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Catwoman (Χάλι Μπέρι, Σάρον Στόουν)

Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Μια τρελή τρελή φάρμα)

Forbes
Βγήκε η νέα λίστα με τους δισεκατομμυριούχους. Στην πρώτη θέση δεν είναι πια ο Μπιλ Γκέιτς αλλά ο Αμερικανός επενδυτής Γουόρεν Μπάφετ με 62 δισ. δολάρια. Δείτε εδώ τη λίστα (στο Νο. 68 είναι ο Σπύρος Λάτσης).

STAR
Επειδή ξέρουμε ότι πολλοί την παρακολουθείτε, αύριο Σάββατο στις 16.45 ολοκληρώνεται στο STAR ο 7ος κύκλος της σειράς ‘Gilmore Girls’.

Μπάλα
Σάββατο
Άρης – Λεβαδειακός, ΝΕΤ 19.00
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, SuperSport1 19.00
Κυριακή
ΟΦΗ – AEK, SuperSport1 16.45
Βέροια – Ολυμπιακός, ALPHA 16.45
Παναθηναϊκός – Λάρισα, ΝΕΤ 19.00
Ηρακλής – Skoda Ξάνθη, SuperSport1 19.00

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το ‘Ασφαληστρικό’.

Στην Ολλανδία
Το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο BNN πρόβαλε ένα φιλμάκι όπου παρουσιάζεται μια γυναίκα στο δρόμο να της πέφτουν οι σακούλες με τα πράγματα και αμέσως να σπεύδουν οι περαστικοί να τη βοηθήσουν, ενώ στην περίπτωση όπου η ίδια γυναίκα φορά μπούργκα να μην ασχολείται άνθρωπος μαζί της. Δυστυχώς για το σταθμό αποκαλύφθηκε από το κανάλι AT5 πως εξαπάτησαν τους τηλεθεατές και πως και στη δεύτερη περίπτωση οι περαστικοί θέλησαν να βοηθήσουν τη γυναίκα (με τη μπούργκα) αλλά τους έδιωχναν οι άνθρωποι του σταθμού. Με το ζόρι ρατσιστές;

Σκάι
Την Κυριακή το πρωί ο Σεραφείμ Φυντανίδης θα ασχοληθεί στην εκπομπή του με τη Μελίνα Μερκούρη (απεβίωσε πριν 14 χρόνια).

Φωτό της ημέρας

Εκεί που πάει το πετρέλαιο σίγουρα θα χυθεί αίμα. Ευτυχώς πάντως καλοκαιριάζει, γιατί αλλιώς θα την πληρώσει η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα