Game 24: Free Games για όλους – 13

Game 24: Free Games για όλους – 13

Ένα τεθωρακισμένο που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του, μια τρελόμπαλα που πρέπει να οδηγήσεις στις σωστές τρύπες, ένας hitman που δε χάνει βολή

Ένα τεθωρακισμένο που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του, μια τρελόμπαλα που πρέπει να οδηγήσεις στις σωστές τρύπες, ένας hitman που δε χάνει βολή, διαγωνισμός skydiving αλλά και το νέο shootem up αλλά αρχαία Ελλάδα. Το ΜΕΝ 24 ξεδίνει στην «παιδική χαρά» του Game 24.
Tank 2008









Εσύ έχεις το Panzer οι εχθροί, όμως, είναι πολλοί. Και στο Tank 2008 πρέπει να τους «καθαρίσεις» όλους. Μπορείς να κινείσαι έχοντας σταθερό το σκόπευτρο πάνω στους στόχους να πυροβολείς συνεχώς με πατημένο το κλίκ και να καθαρίζεις τα εμπόδια με το κανόνι για να μη χρειάζεται να στρίβεις. Πάνω από όλα όμως, πρέπει να καθαρίζεις τις πίστες στα γρήγορα.



Γι’ αυτό το πιο χρήσιμο όπλο δεν είναι το κανόνι αλλά το ραντάρ του πεδίου που σου δείχνει όλους τους στόχους.



Παίξε Tank 2008
εδώ




Mesmerable









Στο Mesmerable οι εχθροί σου είναι αόρατοι και ύπουλοι: Οι τρύπες–”σωσίβια”, οι νάρκες και οι κόκκινες μπάλες που αν δεν τις αποφύγεις σε ξαναστέλνουν από την αρχή.



Η μετακίνηση γίνεται με τα βελάκια και για να κάνεις καλό σκορ πρέπει να πάρεις όλα τα μπόνους, να περάσεις τα εμπόδια και να σβήσεις τα αστεράκια.



Tip: Από κάθε τρύπα μεταφέρεσαι σε τρύπα του ίδιου χρώματος



Παίξε Mesmerable
εδώ




The Professionals 2









Αν έπαιξες
The Professionals 1 τότε το 2 είναι η φυσική σου εξέλιξη. Η διαφορά είναι ότι εσύ πας στους στόχους και καθαρίζεις τις πίστες αντί να είσαι ακροβολισμένος και να περιμένεις την ευκαιρία. Με τα βελάκια προχωράς προς τους στόχους, τους καθαρίζεις και από τις πόρτες μεταφέρεσαι στο επόμενο επίπεδο.



Παίξε The Professionals 2
εδώ




Base Jumping









Στο Base Jumping διαγωνίζεσαι με τους καλύτερους skydivers για το ποιος θα φτάσει στο έδαφος πρώτος αλλά πάνω από όλα σώος. Για να βγεις πρώτος πρέπει να πάρεις καλή εκκίνηση και να ανοίξεις το αλεξίπτωτο την κατάλληλη στιγμή. Ούτε πολύ νωρίς αλλά ούτε και πολύ αργά.



Όλοι χειρισμοί γίνονται με το Space. Στο δεξιά μέρος της οθόνης βλέπεις τη βαθμολογία σου στον αγώνα ενώ στο πάνω τους πόντους και την κατάσταση της υγείας. Αν ρισκάρεις πολύ στις προσγειώσεις τότε θα χρειαστεί να αγοράζει τα κουτιά πρώτων βοηθειών που κοστίζουν 50 πόντους.



Παίξε Base Jumping
εδώ




Achilles









Shoot em up όπως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Στο Achilles προφανώς τα «έχεις πάρει» για το θάνατο του Πατρόκλου και προσπαθείς να σκοτώσεις όσους περισσότερους Τρώες μπορείς. Με τα βελάκια κινείσαι αριστερά δεξιά, με τα t,y επιτίθεσαι.



Tip: To δόρυ είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο και με το κάτω βελάκι μπορείς να πάρεις του αντιπάλου.



Παίξε Achilles
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα