Προσοχή, ο Κούγιας τα κάνει λίμπα

default image

Ναι, είναι αλήθεια. Οι AC/DC δεν σνόμπαραν την Ελλάδα (εδώ δεν το έκανε η Μαντόνα) και θα δώσουν συναυλία στο ΟΑΚΑ στις 28 Μαϊου

Boston.com (σταθερή αξία)
Το τρίτο μέρος του εκπληκτικού λευκώματος του  Boston.com (όχι, δεν παίρνουμε ποσοστά) έχει και μια φωτογραφία από Ελλάδα. Απολαύστε υπεύθυνα . Ή ανεύθυνα. Δεν παίζει ρόλο.

Οι AC/DC στην Ελλάδα!

Ναι, είναι αλήθεια. Οι AC/DC δεν σνόμπαραν την Ελλάδα (εδώ δεν το έκανε η Μαντόνα) και θα δώσουν συνυαλία στο ΟΑΚΑ στις 28 Μαϊου, στα πλαίσια του Black Ice World Tour. Δείτε εδώ περισσότερα info και πότε ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων.

Μάθε ποιος βλέπει τα βίντεό σου
Το YouTube προχωράει ένα βήμα τα στατιστικά του, προσφέροντας τη δυνατότητα των unique viewers. Μπορείς πλέον να δεις, αν τα βίντεο που ανεβάζεις, τα βλέπουν οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Η Ωραία και Πρώτη Ελένη
Δεν είναι του αντικειμένου μας, αλλά στα πρωινάδικα η Ελένη Μενεγάκη τους έχει πάρει παραμάζωμα τις τελευταίες εβδομάδες. Τη Δευτέρα είχε 26.2% έναντι 15.7% του δεύτερου Γρήγορη Αρναούτογλου. Να πούμε την πικρή μας αλήθεια και εμείς Ελένη θα βλέπαμε…

Δείτε και ας μη διαβάσετε
Το  readerville.com συλλέγει από το 2000 τα καλύτερα εξώφυλλα βιβλίων της κάθε χρονιάς. Ανανέωσε τη λίστα του και μπορεί να μην έχετε χρόνο για διάβασμα (κακώς), αλλά τουλάχιστον ας χορτάσει το μάτι σας.

G.I. Joe near at cinemas
Τα αγόρα περάσαμε τα καλύτερά μας (αθώα) χρόνια μαζί τους και δεν το ξεχνάμε. Γι’ αυτό και τον Αύγουστο του 2009 θα πάμε να τους δούμε και στο σινεμά. Ο G.I. Joe έρχονται με τον Μπρένταν Φρέιζερ, τον Ντένις Κουέιντ και τη Σιένα Μίλερ. Τι άλλο να ζητήσουμε; Έχουμε και ένα πρώτο τρέιλερ . Αρκεί να μην είναι σαν το… G.I. Jane .

Ωραίο…
Αυτή είναι μια βιντεο-λίστα με τις 30 αξέχαστες και περίεργες ακολουθίες σε ταινίες.

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso χωρίς αμφιβολία. Άκου “Ο Κούγιας τα κάνει λίμπα”…

Η φωτό της ημέρας
Μπα, τι έγινε; Αρχίσαμε τις βόλτες και τα γκολφ; Το πολύ μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Μετά δουλειά!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα