TV BOX: Το εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη

default image

Το TV BOX έρχεται με νέο, πλήρες και ανανεωμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, τις εξελίξεις όλων των αγαπημένων σειρών και αναλυτικά τις ταινίες της εβδομάδας

Το τηλεοπτικό περιοδικό TV BOX κυκλοφορεί από την Πέμπτη 16 Μαΐου και κάθε Πέμπτη… του κουτιού (!)για να μην χάνετε τίποτα στην τηλεόραση.

Με νέο, πλήρες και ανανεωμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, τις εξελίξεις όλων των αγαπημένων σειρών και αναλυτικά τις ταινίες της εβδομάδας. 

Και από θεματολογία; Περιλαμβάνει ρεπορτάζ, παρασκήνια, συνεντεύξεις, όλα όσα αφορούν τους celebrities και νέα από το Hollywood. 

Στις σελίδες του ακόμα οι αναγνώστες θα βρουν στήλες ποικίλης ύλης, όπως μαγειρική, ζώδια, σινεμά, θέατρο, σταυρόλεξα, διακόσμηση, κήπος, ζώα.

Το νέο «TV BOX» απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα για την τηλεόραση μπρος και πίσω από τις κάμερες αλλά και στην ελληνική και ξένη show biz.

Με το «TV BOX» θα κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα και δύο ακόμη ένθετα. Το «7 μέρες γεύση» για εκείνους που θέλουν να βάλουν μια ξεχωριστή πινελιά στο καθημερινό τους τραπέζι με εύκολες συνταγές που κάνουν, όμως, τη διαφορά, αλλά και το «Μάστορας για σπίτι», με απλές κατασκευές, ιδέες και οικονομικές λύσεις, που θα… νοικοκυρέψουν κάθε σπίτι.

Τη Διεύθυνση έκδοσης έχει η Κωνσταντίνα Γαρνέλη και τη Διεύθυνση Διαφήμισης ο Αλέκος Παλαιόπουλος.

Εκδίδεται από τον Δημοκρατικό Τύπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα