Όποιος ανακατεύεται με τα media…

default image

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, από το Σάββατο άρχισαν να αφαιρούνται από το YouTube βίντεο και τραγούδια που ανήκουν στη Warner Music

Λεφτά στην τράπεζα

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος απέδειξε ότι εκτός από κορυφαίος κωμικός της γενιάς του, έχει και το ταλέντο του σεναριογράφου. Οι κριτικοί πίστεψαν το Bank Bang, το κοινό άκουσε τους κριτικούς και ήδη τα εισιτήρια που έχουν κοπεί είναι πάνω από 100.000

Πείτε κανένα τραγούδι (μπας και έχει τύχη αυτή η συλλογή)

“Ο Φρέντος σας καλεί να συνεισφέρετε με το δικό σας τραγούδι στη συλλογή που θα προτείνει με τα τραγούδια που θέλουμε ν’ ακούσουμε αυτά τα Χριστούγεννα”

Τέλος τα Warner βίντεο από το YouTube?

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, από το περασμένο Σάββατο άρχισαν να αφαιρούνται από το YouTube βίντεο και τραγούδια που ανήκουν στη Warner Music. Ο πιθανότερος λόγος είναι η αρνητική τροπή στις συζητήσεις μεταξύ της δισκογραφικής εταιρείας και του νο1 site για βίντεο, σχετικά με την ανανέωση της άδειας προβολής τους. Η συμφωνία είχε πρωτο-επιτευχθεί το 2006 και το YouTube είχε δικαίωμα να προβάλει τα βίντεο ενώ η Warner Music έπαιρνε ποσοστό από τις διαφημίσεις.

“Έφυγε” ο Χρήστος Σεφερλής
Η οικογένειά του ΑΝΤ1 πενθεί για τον δημοσιογράφο Χρήστο Σεφερλή, ο οποίος απεβίωσε ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο Χρήστος Σεφερλής κάλυπτε επί χρόνια το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ έκανε μεγάλη καριέρα και ως πολεμικός ανταποκριτής.

Πάρτε και κάνα δώρο, -σχεδόν- τσάμπα είναι
Το ΜΕΝ 24 προτείνει low budget δώρα , γιατί η οικονομική κρίση χτυπάει ακόμη και τις επιχειρήσεις του Άγιου Βασίλη.

Απόψε λέμε να δούμε…

Τα Μαύρα Μεσάνυχτα (MEGA, 23:00) και την κορυφαία κωμωδία Τι Είχαμε τι Χάσαμε με τους Τιμ Ρόμπινς και Μάρτιν Λόρενς (ALPHA, 21:00). Όποιος έχει Nova ας δει τα Ευρωπαϊκά Κινηματογραφικά Βραβεία (Novacinema 1, 22:00), ενώ όποιος έχει ΣΠΟΡ+, ας (ξανα)δει τον αγώνα Ολυμπιακός-Θρασύβουλος. Για το πέναλτι, φυσικά.

Media-loosers
Μια ωραία λίστα -σε slideshow- με τους 10 ανθρώπους των media που έχασαν τα περισσότερα χρήματα μέσα στο 2008. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα…

Τα καλύτερα DVD, τώρα που έχουμε άδεια
Ανάμεσα στα μελομακάρονα, τα μπουζούκια και τις βόλτες για ψώνια (με μέτρο οι τελευταίες γιατί έρχεται δύσκολη χρονιά), μπορείτε να κάτσετε σπίτι τώρα που κάνει κρύο και να δείτε κανένα DVD. Το Entertainment Weekly προτείνει τα 10 καλύτερα του 2008. Μισό, παιδιά, εδώ πατάμε .

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Εξέδρα . Για το σχεδιαστικό -κυρίως- μέρος.

Η φωτό της ημέρας
Ο Μάικλ Τζάκσον στο Λονδίνο με μάσκα, για να μην αναπνέει. Ο βασιλιάς της ποπ (ο πρώην τέλος πάντων) πάσχει από σοβαρή ασθένεια των πνευμόνων, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα οποία μάλιστα αναφέρουν πως μιλάει πλέον μετά δυσκολίας και δεν βλέπει από το αριστερό μάτι!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα