Αυτά τα μάτια σου

default image

Στον Alpha κατέληξε η Έλλη Στάη, η οποία τη νέα σεζόν θα αποτελέσει δίδυμο με τη Μάρα Ζαχαρέα. Για πόσο; Γρίφος για δυνατούς λύτες...

ALPHA

Έγινε το “αναπόφευκτο” και η Έλλη Στάη υπέγραψε στον Alpha. Θα λέει τις ειδήσεις με τη Μάρα Ζαχαρέα ενώ θα παρουσιάζει και μια εκπομπή σε εβδομαδιαία βάση (υποψήφιοι τίτλοι: ‘Αυτά τα μάτια σου’, ‘Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται’, ‘Για τα μάτια σου μόνο’, ‘Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας’ ‘Τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του’).

007
Ο Daniel Craig είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Βρετανός ηθοποιός. Μετά την εμπορική επιτυχία του Casino Royal, οι παραγωγοί που έχουν τα δικαιώματα των ταινιών James Bond του έκαναν πρόταση την οποία ο ηθοποιός αποδέχτηκε και θα πρωταγωνιστήσει σε τουλάχιστον 2 ακόμα ταινίες, με απολαβές 26 εκατ. δολάρια συνολικά.

ΕΡΤ
Δύο οι μονομάχοι για την καρέκλα του προέδρου της ΕΡΤ. Ο νυν Χρήστος Παναγόπουλος και ο Βασίλης Βάμβας. Ταράμ ταράμ… Ας κερδίσει ο καλύτερος. Αν γκουγκλάρετε (τη λατρεύω αυτή τη λέξη) τον Βασίλειο Βάμβα θα δείτε πως είχε ξαναεπιχειρήσει να εκλεγεί πρόεδρος της ΕΡΤ το 2002.

Smart
Στα χέρια του Β. Ρέστη (μέτοχος και της ΙΜΑΚΟ) φαίνεται πως περνά η τηλεοπτική συχνότητα του SMART.

Στην Ισπανία
Απεβίωσε προχθές ο εκδότης της δημοφιλέστερης ισπανικής εφημερίδας El País, Jesús de Polanco, σε ηλικία 77 ετών.

Διαψεύσεις
Το Alter διαψεύδει για ακόμα μια φορά πως η Γιάννα Αγγελοπούλου θα αγοράσει το κανάλι.
Το Πρώτο Θέμα αρνείται τις φήμες πως το αγοράζει εφοπλιστής (είναι και της μόδας οι εφοπλιστές στα ΜΜΕ).

Το παλεύουν ακόμα…
ΔΟΛ και Πήγασος για συγχώνευση/εξαγορά/συνεργασία.

Μακράν η είδηση του Σαββατοκύριακου
Ελπίζουμε να το απόλαυσε

ΑΝΤ1
Κατά πάσα πιθανότητα η εκπομπή ‘Pass παντού’ δεν παίρνει το πράσινο φως για την ερχόμενη σεζόν και ο Γιώργος Σατσίδης θα ρίξει άγκυρα στον ‘Πρωινό Καφέ’. Τον πήρε η Αλούπη στο λαιμό της;

ALPHA
Τελευταίο ‘TV τιγκλόν’ την Τετάρτη στις 23.30.

Λέμε να δούμε

Bend it like Beckham. Ποδόσφαιρο με γυναίκες και η ταινία που έβαλε την Κίρα Νάιτλι στο χάρτη. Στο STAR την Πέμπτη στις 22.00.
Chasing Amy. Η καλύτερη ταινία του Μπεν Άφλεκ. Απολαυστικοί οι γνωστοί από το Clerks, Jay και Silent Bob. Στη ΝΕΤ την Πέμπτη στις 00.15.

Σινεμά
Άλλες δύο φωτογραφίες προστέθηκαν στο teaser site της νέας ταινίας του J.J. Abraams (βλ. Media* 10 Ιουλίου).

Φωτό της ημέρας

Το Ισραήλ απελευθέρωσε πάνω από 250 Παλαιστινίους, μια κίνηση που αποσκοπεί να στηρίξει τον αγώνα που δίνει ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, απέναντι στη Χαμάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα