STAR, σινεμά, MTV και Χώρα

default image

Είδαμε σε τρέιλερ του STAR για τις σειρές που θα μεταδώσει τη νέα σεζόν, μεταξύ τους τις Big Bang Theory και Fringe. Εύγε

Σινεμά

Διαβάστε
εδώ ποιες είναι οι 20 αγαπημένες ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο, από το 1992 μέχρι σήμερα. Η Νο.1 αγαπημένη του τα τελευταία 17 χρόνια, είναι το
Battle Royale.

Ταινίες

Το Wired έβγαλε μια λίστα με τις 20 καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών, μετά το Star Wars. Για πριν το Star Wars, δείτε εδώ. Πάντως μάλλον ξέχασαν τα Brazil και Dark City.

MTV
Ένα χρόνο μετά την έναρξη του ελληνικού MTV και τη συναυλία των REM και Kaiser Chiefs στο Καλλιμάρμαρο, το μουσικό κανάλι θα γιορτάσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα του γενέθλια στο ΟΑΚΑ με τους Tokio Hotel. Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου λοιπόν, όλοι οι φίλοι του MTV emo και μη, θα είναι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τοπ-11
Δείτε εδώ έντεκα πρωτιές στο ίντερνετ. Η πρώτη πώληση στο eBay, το πρώτο βίντεο στο YouTube, το πρώτο μπάνερ, το πρώτο σπαμ κ.α.

Liberation
Η ιστορική γαλλική εφημερίδα αλλάζει. Δείτε στο Flickr και εδώ.

Eurobasket
Ξεκινά σήμερα στην Πολωνία. Πρέπει να τονίσουμε πως είναι το τρίτο που καλύπτει το SPORT 24, μετά από αυτά του 2005 και 2007. Ακολουθείστε τον απεσταλμένο μας Γιάννη Φιλέρη στο Twitter και ενημερωθείτε από το μπλογκ του.

Χώρα
Ήταν αναμενόμενο. Προεκλογική περίοδος, η Χώρα και πάλι καθημερινή εφημερίδα.
Κουίζ:
Α. Το κόμμα και η κυβέρνηση χρειάζονται βοήθεια και στήριξη
Β. Είναι ωραία και καλή η κρατική (και κομματική) διαφήμιση
Γ. Α+Β

STAR
Είδαμε σε τρέιλερ του STAR για τις σειρές που θα μεταδώσει τη νέα σεζόν, μεταξύ τους τις Big Bang Theory και Fringe. Εύγε!

Τρέιλερ
Το πιο ενδιαφέρον που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό.

Φάρσα
Το νέο χτύπημα του Remi Gaillard έχει να κάνει με το Tour de France.

Όλα σ’ ένα
Η νέα κίνηση του Ρούπερτ Μέρντοχ ονομάζεται NewsCore. Διαβάστε στη Guardian περισσότερα.

Google
Διαβάστε εδώ για το Google Unexplained Phenomenon που έλαβε χώρα στις 4 Σεπτεμβρίου. Το TechCrunch έχει κι άλλα στοιχεία.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
‘Ποιά κρίση;’ λέει η κυπριακή Sportday.
Για ‘γυάλινο κλουβί’ μιλάει το Έθνος.
Ο ‘καλύτερος Καραμανλής’ λέει ο Αδέσμευτος.

Φωτό της ημέρας

Το SPORT 24 πάντρεψε άλλο ένα καλό του παιδί. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου είναι ένα από την Παρασκευή με την αγαπημένη του Ιωάννα και αυτή τη στιγμή αντί να γράφει κάτι για το φιλικό της ΑΕΚ με το Θρασύβουλο είναι κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Να ζήσουν οι νεόνυμφοι με υγεία και χαρά!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα