Πρωτοχρονιά στα… γήπεδα οι ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Πρωτοχρονιά στα… γήπεδα οι ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Παραμονή, ανήμερα του 2012 και τη δεύτερη μέρα του νέου χρόνου στην Αγγλία και στη Σκωτία παίζουν μπάλα και σχεδόν οι πάντες κάνουν ρεβεγιόν στα γήπεδα

Οι “ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο” που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή  προσφέρουν όλη την τελευταία ενημέρωση και τα στατιστικά για τις εορταστικές αναμετρήσεις στο “Νησί” που αρχίζουν 30 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 2 Ιανουαρίου.

Οι “ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο” παραμένουν πιστοί στο ραντεβού με τους αναγνώστες εδώ και 11 χρόνια.

Επίσης, σε 48 σελίδες, φιλοξενούνται αναλύσεις για τους αγώνες Μπάσκετ σε ΝΒΑ, Γερμανία και Ιταλία, οι στήλες “Το Καρντάσι” (Μιχάλης Βραζιλιάνος), “Ο Ράφτης” (Λάμπρος Γκαραγκάνης), “Το Νησί” (Αλέξης Γερασιμίδης), “Κλειδί για το ταμείο” (Ηλίας Ζυματούρας), “Επί του πιεστηρίου” (o_psagmenos), “Ο Πονηρός”, “Ο Λογικός”, “Το Φάντασμα”, ενώ στις σελίδες του μπάσκετ θα βρείτε και τη στήλη “Πιεστήριο” (με τον Μάκη Δρόσο).

Στη σελίδα 2, ο «Μπαμπάς… σφυρίζει» παρασκήνια και λίγες αράδες πιο κάτω έχετε πιάτο όλο το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα των ημερών. Στις “ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ” θα βρείτε αναλύσεις για τα ΠΡΟ-ΠΟ Σαββάτου και Κυριακής, το Χόκεϊ και το ΛΟΤΤΟ.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την Τρίτη 3 Ιανουαρίου.

Το  συντακτικό και τεχνικό προσωπικό σας εύχεται Καλή Χρονιά, με Υγεία και (φυσικά) πολλά ταμεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα