Κασιδιάρης για Γιώργο Παπανδρέου: Είναι κατά 25% Έλληνας

Κασιδιάρης για Γιώργο Παπανδρέου: Είναι κατά 25% Έλληνας
ΑΘΗΝΑ- ΒΟΥΛΗ- Επερώτηση της Χρυσής Αυγής, σχετικά με την ανακήρυξη της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Πρωτοφανής κόντρα στη Βουλή. Βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπανδρέου. Αποχώρησαν φωνάζοντας "Kλέφτες".... Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο (Pics+Vid)

Την προτροπή του για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων στην νότια Κρήτη εισηγούνταν από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με στόχο την ενεργοποίηση – όπως είπε – της πρωτογενούς παραγωγής, όταν τα αίματα άναψαν και οι ευθείες βολές ανάγκασαν τον ίδιο και τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν από την κοινοβουλευτική αίθουσα.

Αναλύοντας την πολιτική στρατηγική που πρέπει η χώρα να ακολουθήσει σχετικά με τα κοιτάσματα υγρού αερίου, ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε ευθεία επίθεση προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο, επικρίνοντας την τοποθέτηση του δεύτερου για την ΑΟΖ, σε συνέντευξή του στο Mega το προηγούμενο βράδυ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Όσα είπε είναι… λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου”, για να συμπληρώσει “πρέπει να βρεθεί ένας ανακριτής σε αυτή τη χώρα και να πει σε αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν μαθήματα ηθικής, “σκάσε” όταν ανεβάσουν τον τόνο της φωνής τους”.

Και συνέχισε: “Ο Βενιζέλος έχει προκαλέσει εμετό σε όλη την κοινωνία. Δίνει συνεντεύξεις στα κανάλια της διαπλοκής αλλά εκεί αντιμετωπίζει τηλε-ανακριτές, τον Πρετεντέρη και την Τρέμη, όχι ανακριτική που όταν σηκώσει τον τόνο της φωνής του θα του πει σκάσε. Αυτό θα γίνει όταν έρθουμε εμείς στα πράγματα”.

Από τις βολές του δεν ξέφυγε ούτε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος, για τον οποίο είπε: “η χθεσινή εικόνα με τον κ. Κωσταράκο να μιλάει με ντουντούκα είναι ευτελισμός του στρατεύματος και πρόσθεσε ότι σε λίγο θα τον δούμε με μούσια και κοτσίδα.

Τι να περιμένεις όμως από έναν αρχηγό που αντί να καταστρώνει σχέδια είναι όλη μέρα στο tablet και γράφει μηνύματα στο twitter. Αυτά βλέπουν οι Τούρκοι. Θέλετε να ξεφτιλίσετε το στρατό, γιατί αυτό κάνετε με σύστημα από το 1974 μέχρι σήμερα. Ξεφτιλίζετε τον στρατό γιατί τον φοβάστε”.

Σειρά πήρε ο Νίκος Δένδιας τον οποίον αποκάλεσε “ανεκδιήγητο υπουργό ΠΡΟΠΟ”, προτείνοντας και το απίστευτο “οι εργαζόμενοι αντί για το Υπουργείο Άμυνας θα έπρεπε να εισβάλλουν στη Βουλή”, όμως – όπως είπε – “στη Βουλή δεν μπορούν να μπουν γιατί τη φυλάσσουν 100 διμοιρίες”.

Εξίσου προκλητικός ήταν και ο Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος μίλησε για “υποχωρητική και ραγιαδική στάση από όλες τις Κυβερνήσεις” σε σχέση με την μη αξιοποίηση της ΑΟΖ, ενώ έκανε λόγο και για πολιτικούς – ανθρωπάκια “που ευχαριστούν τις ΗΠΑ”.

Βολές κατά Παπανδρέου

Λίγο πριν κατέβει από το βήμα επιτέθηκε και κατά του Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτήρισε ανεκδιήγητο Πρωθυπουργό και Έλληνα μόνο κατά 25%.

Με αρκετή καθυστέρηση παρενέβη ο Προεδρεύων της έδρας Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος επικαλέστηκε σχετικό άρθρο του κανονισμού της Βουλής για να τους εγκαλέσει για ανάρμοστη συμπεριφορά, δεδομένου ότι χρησιμοποίησαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς, και μάλιστα για πολιτικούς που δεν παρίστανται στην κοινοβουλευτική αίθουσα.

“Γίναμε μάρτυρες φασιστικών, λεκτικών σκουπιδιών, ανάξια σχολιασμού. Στην ομιλία μου θα αποδείξω ποιοι πολιτικοί και ποια παράταξη υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της πατρίδας” ήταν η άμεση παρέμβαση του Γιάννη Μανιάτη από το ΠΑΣΟΚ με αφορμή όσα λέχθηκαν κατά του κ. Βενιζέλου.

“Σας πόνεσε το σκάσε του Κασιδιάρη. Έπρεπε κάποτε να ακουστεί” ήταν η απάντηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.

Τελικά, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις στην αίθουσα και τις φωνές, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αποχώρησαν, φωνάζοντας “Κλέφτες, κλέφτες…”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα