“Opa” στην οικονομική κρίση

default image

Η σειρά με φανατικό κοινό και στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε. Περιμένουμε να μάθουμε αν οι τρεις Νεοϋορκέζοι θα καταφέρουν να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

Eurovision
Οι Γιώργος Αλκαίος & Friends διαγωνίζονται απόψε (22.00, NET) με το τραγούδι “OPA” στον πρώτο ημιτελικό στο Όσλο. Ο Έλληνας τραγουδιστής εμφανίζεται 13ος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο (29/5)! To pregame ξεκινά στις 19.00 στο κρατικό κανάλι, αλλά όλοι στο STAR θα συντονιστούν.

NOVA
Φημολογείται ότι έχει κάνει συμφωνία με τη Superleague από το περασμένο καλοκαίρι για να πάρει έναντι ενός χρηματικού ποσού, ολόκληρο το πακέτο σε περίπτωση αποχώρησης του ΣΚΑΪ από την κεντρική διαχείρηση δηλ. έναν ακόμα αγώνα και τα στιγμιότυπα. Το θέμα είναι ότι βάσει της προκήρυξης της Superleague πρέπει να υπάρχει εκπομπή που θα προβάλλει τα στιγμιότυπα σε ελεύθερο κανάλι.

Lost
Η σειρά με φανατικό κοινό και στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε. Περιμένουμε να μάθουμε αν οι τρεις Νεοϋορκέζοι θα καταφέρουν να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Επρόκειτο να δουν όλα τα επεισόδια (94 συνεχόμενες ώρες) και το φινάλε της σειράς! Αυλαία και για το “24″ στις ΗΠΑ τα ξημερώματα. Στα σκαριά βρίσκεται ήδη η ταινία.

Μιλάς Globish;
Προβληματίστηκα. Πόσοι μιλάμε στην Ελλάδα αγγλικά και πόσοι globish ; Σύμφωνα με αρκετούς αυτή είναι η γλώσσα που θα επικρατήσει τον 21ο αιώνα. Αποτελείται από ένα λεξιλόγιο 1.500 αγγλικών λέξεων και ανάμεσα τους βρίσκονται και λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά στην επαγγελματική ζωή μας. Σκεφτείτε πόσες αγγλικές λέξεις χρησιμοποιεί ο καθένας μας.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Τα ΝΕΑ . Είναι αργά για να πάω να δουλέψω στη Βουλή;

Σινεμά
Υπέροχο βιβλίο (του Τζέι Παρίνι, εκδόσεις Τόπος), υπέροχο τρέιλερ και υποθέτουμε ότι θα είνα ι υπέροχη ταινία ο “ Τελευταίος Σταθμός ” με τον Κρίστοφερ Πλάμερ στο ρόλο του Λέων Τολστόι και την Έλεν Μίρεν. Αξίζει να περιμένουμε! Για το SATC 2 πάλι δεν θα πληρώσουμε εισιτήριο.

STAR
Πρόβαλλε τη Δευτέρα (24/5) το εκπληκτικό “ Clash of the Titans “. Δεν το θυμόμουν. Καμία σχέση με το άθλιο ριμέικ που βγήκε φέτος στις αίθουσες.

Αλήθεια ή ψέματα;
Το περιοδικό Life σας καλεί να ξεχωρίσετε τις αληθινές φωτογραφίες από εκείνες που έχουν… γίνει ενδιαφέρουσες χάρη στο Photoshop.

Twitter
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι η νέα “βασίλισσα” του κοινωνικού δικτύου. Έχει 4,955,768 φίλους και εκθρόνισε τον ηθοποιό Άστον Κούτσερ (σ.σ. τον νεαρό σύζυγο της Ντέμι Μουρ) που εχει 4,944,221 φίλους!

Φωτό της ημέρας
Ο νεαρός δεν βγάζει τη γλώσσα στην οικονομική κρίση, καθώς αυτή έχει επισκεφθεί την οικογένεια του εδώ και χρόνια. Προσπαθεί να κάνει δικό του το νόμισμα στην Ινδία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα