Η Εθνική Νέων στη ΝΕΤ

default image

Κάλιο αργά παρά ποτέ! Ο ΣΚΑΪ πάει στην Κωνσταντινούπολη για τις εκλογές στην Τουρκία και το κανάλι της Βουλής προβάλλει μια πολύ ωραία ταινία

Eurovision Dance Contest 2007
Την ερχόμενη Τρίτη το μεσημέρι, η ΕΡΤ δίνει συνέντευξη τύπου στο Μουσείο Κυκλαδίτικης Τέχνης για το διαγωνισμό ‘ Eurovision Dance‘ που πραγματοποιείται την 1η Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.

LifO
Το τελευταίο τεύχος της LifO πριν μας αφήσει για τις καλοκαιρινές της διακοπές, είναι την επόμενη Πέμπτη 26/7. Να θυμίσουμε πως σήμερα κυκλοφορεί με CD (με τραγούδια από το Coca-Cola Soundwave).

It’s Free
Εκτός της Athens Voice που κυκλοφορεί σήμερα, στα γνωστά σημεία υπάρχει και το νέο τεύχος του ‘Home’ της πρώτης.

Σκάι
Στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της Κυριακής, ο Σκάι θα ασχοληθεί εκτεταμένα με τις τουρκικές εκλογές, με τη βοήθεια των απεσταλμένων του σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη.

ΜΜΕ
Σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα των MRB -VPRC και Metron Analysis στο διάστημα από το Δεκέμβριος 2006 έως Ιούνιος 2007, οι περιφερειακοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί και οι τοπικές εφημερίδες στην Ελλάδα, κατέχουν σημαντικότατο κομμάτι στην αγορά των ΜΜΕ. Το δείγμα της έρευνας ήταν 35 χιλ. άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και αφορούσε 482 εφημερίδες, 103 τηλεοπτικά κανάλια και 810 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Πρώτες σε αναγνωσιμότητα του ημερησίου τύπου είναι η Θεσσαλία και η Κρήτη. Πρώτη στην τηλεθέαση η Κρήτη και πρώτη στην ακροαματικότητα η Θεσσαλία. Η Μακεδονία έχει τις περισσότερες εφημερίδες (80) και η Κρήτη τους περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς (101). Η Στερεά Ελλάδα έχει τα χαμηλότερα ποσοστά (Τι να τα κάνει τα τοπικά, η Αθήνα και τα περίχωρα. Έχει τα εθνικής εμβέλειας… ). Δείτε εδώ την έρευνα.

Βουλή

Το κανάλι της Βουλής προβάλλει σήμερα στις 22.40, την εξαιρετική ταινία Lost Patrol. Άχαστη.

Μπάλα
– Ποιό κανάλι μεταδίδει τους αγώνες της Εθνικής ομάδας μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων;
– Κανένα.
– Ούτε καν η ΕΡΤ; Γιατί;
– Διότι δεν περισσεύουν χρήματα. Δόθηκαν όλα για τα φιλικά του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με πιάνο μπαρ του Λουξεμβούργου, πιτσαρίες της Μολδαβίας και ουζερί της Μάλτας.
Τελευταία στιγμή όμως ήρθε η επανόρθωση. Η ΝΕΤ θα μεταδώσει τον αγώνα Ελλάδα – Ισπανία το Σάββατο στις 19.00.

Η πιο μεγάλη νύχτα του Κωνσταντίνου Καραμανλή
Αυτός είναι ο τίτλος του ιστορικού ντοκιμαντέρ του Αργύρη Ντινόπουλου και θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα στη 01.10. Το ντοκιμαντέρ καταπιάνεται με τα δραματικά γεγονότα της μεταπολίτευσης, την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, την ορκωμοσία της κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Hollywood
Το φθινόπωρο θα βγει στους κινηματογράφους το ‘Saw 4′. Όχι δεν είναι το τελευταίο, γίνονται συζητήσεις για ακόμα δύο. Επίσης το φθινόπωρο θα δούμε το ‘Shrek the Third’. Σωστά μαντέψατε, υπάρχουν σκέψεις για επίσης ακόμα δύο. Και απ’ ότι φαίνεται όσο βγάζουν λεφτά, θα βγάζουν και συνέχειες.

Fame Story
Όχι ότι έχει σχέση με τα Shrek και Saw, αλλά μάλλον και αυτό θα έχει συνέχεια. Δυστυχώς πάμε για Fame Story 5.

Σκάι
Μετά τις ‘Τρελές εφημερίες’, ο Σκάι θα προβάλλει τη σειρά ‘Ένα τρελό, τρελό ξενοδοχείο’. Πρόκειται για το απίθανο ‘ Fawlty Towers‘ με τον Τζον Γκλιζ στο ρόλο του ξενοδόχου. Πρώτο επεισόδιο το Σάββατο 28 Ιουλίου στις 15.00.

Harry Poter
Μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κυκλοφορεί στα μεγάλα βιβλιοπωλεία το τελευταίο βιβλίο της J.K. Rowling με ήρωα το μικρό μάγο. Πρωί Σαββάτου, οι σπαστικοί σπόιλερς θα έχουν γεμίσει το ίντερνετ με το τέλος του βιβλίου. Η ελληνική έκδοση αναμένεται από τον Ψυχογιό στις 3/11.

ALPHA

Φαίνεται πως είναι τελικό και οι Πανούτσος και Καρπετόπουλος μετακομίζουν στην Κάντζα.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες

28 weeks later – Το σίκουελ του αγαπημένου ‘28 days later’.
License to wed – Κωμωδία με τον Ρόμπιν Γουΐλιαμς.
Ο πέτρινος κύκλος – Περίεργο γαλλικό με τη Μόνικα Μπελούτσι και τη Κατρίν Ντενέβ.
Breach – Κατασκοπικό με τους Ράϊαν Φελίπε, Λόρα Λίνεϊ, Κρίς Κούπερ.
Καλοκαίρι στα βόρεια – Κοινωνικό δράμα από τη Γερμανία.
Στη σκιά των τεσσάρων γιγάντων – Η καταπληκτική ταινία του Χίτσκοκ με τον Κάρι Γκραντ.

Φωτό της ημέρας
Έκρηξη υπόγειου αγωγού ατμού στο Μανχάταν, έφερε στο μυαλό των Αμερικανών τις μνήμες της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα