Κάτω τα χέρια από τη Λιάνα!

default image

Κι ας προβληματίζεται το ΕΣΡ γιατί καπνίζουν σε ζωντανές συζητήσεις. Κανέλλη χωρίς τσιγάρο γίνεται;Ποιος δεν εμπιστεύεται το Ιντερνετ (ντροπή μας)!

ΣΚΑΪ

Ο αγαπημένος Μάικλ Πάλιν (μέλος των θρυλικών Μόντι Πάιθον) τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ότι όλοι θέλουμε να κάνουμε και μάλιστα με θαυμαστό τρόπο. Έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο (για λογαριασμό του BBC) και έχει γυρίσει καταπληκτικά ντοκιμαντέρ. Το τελευταίο του ταξίδι ήταν το 2004 στα Ιμαλάια και κράτησε 6 μήνες. Ο Σκάι θα μεταδώσει το καταπληκτικό ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων αρχίζοντας την Παρασκευή στις 22.00.

Espresso
Ξεφυλλίζοντας την Espresso σήμερα (συγγνώμη έτυχε), είδαμε ένα “ρεπορτάζ” από κλαμπ της παραλιακής όπου σύμφωνα με τους συντάκτες του, ξεσάλωνε ένας από τους πρωταγωνιστές του Χάρι Πότερ, ο Rupert Grin (ο φίλος του Harry Potter, Ron Weasley). Και με καταρράκτη στα μάτια βλέπει κανείς πως απλά είναι ένα παιδί με κόκκινα μαλλιά και παρόμοιο κούρεμα και δεν έχει καμία σχέση με τον νεαρό ηθοποιό. Που τα βρίσκουν;

The Simpsons
Αν θέλετε να μοιάσετε λίγο στους Simpsons δεν έχετε παρά να φορτώσετε μια φωτογραφία σας στο Simpsonize Me και να δείτε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΜΜΕ
Σύμφωνα με την έρευνα ‘Τακτικό Ευρωβαρόμετρο’ που διεξήχθη από τις 10 Απριλίου μέχρι της 15 Μαΐου 2007 και συμμετείχαν 1.000 Έλληνες πολίτες, το 61% αυτών δεν εμπιστεύεται την τηλεόραση (μόνο;), όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι 37%. Ακόμα, το 53% δεν εμπιστεύεται τον Τύπο (μόνο;), ενώ το 60% εκφράζει εμπιστοσύνη στο ραδιόφωνο (μάλλον επειδή δεν τους βλέπουν).  Εντύπωση μας κάνει πως το 60% έχει δυσπιστία απέναντι στο ίντερνετ (όταν δεν ξέρεις κάτι, το φοβάσαι…), όταν ο Ε.Ε. μέσος όρος είναι 35%. Καλούμε τους 600σιους να μπουν εδώ ώστε να αλλάξουν άποψη.  Στοιχεία της έρευνας από Ελευθεροτυπία.

Τουρκία
Αύριο Πέμπτη, η εκπομπή του Παύλου Τσίμα στο MEGA, ‘Έρευνα’, θα ασχοληθεί με τις εκλογές στην Τουρκία. Την Κυριακή, η ΝΕΤ θα προβάλλει ένα ντοκιμαντέρ του Φίλιου Στάγκου με τίτλο ‘Εκλογές 2007 – Η Τουρκία σε σταυροδρόμι’.

Στίβος
Σήμερα στις 19.00, η ΕΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά από το Ρέθυμνο τα 23α ‘ Βαρδινογιάννεια‘. Το μίτινγκ ξεκινά στις 15.30 και θα πάρουν μέρος μεγάλα ονόματα του στίβου.

Σινεμά
Το ‘ Ghosts of Cité Soleil‘ θυμίζει το φιλμ City of God. Η διαφορά είναι πως έχει να κάνει με την Αϊτή και όχι τις φαβέλες του Ρίο, ενώ είναι ντοκιμαντέρ και όχι ταινία. Ανατριχιαστικό.

ΕΣΡ
Το ΕΣΡ επισημαίνει στα κανάλια πως πρέπει όταν μεταδίδουν ένα πρόγραμμα σε επανάληψη θα πρέπει να έχει την ένδειξη ‘Ε’ και να είναι στην ίδια ζώνη μετάδοσης. Ένα θέμα που απασχολεί το Συμβούλιο είναι πως πολλοί καλεσμένοι σε εκπομπές καπνίζουν και θα πρέπει αυτό να περιοριστεί (φυσικά θα πρέπει να εξαιρεθεί η Λιάνα Κανέλλη).

STAR
Η Χριστίνα Αλούπη συμφώνησε με το STAR και θα πλαισιώσει τον Στέφανο Χίο στην πρωινή εκπομπή του καναλιού που θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν.

MEGA

Από την επόμενη σεζόν ο Σταύρος Θεοδωράκης και η εκπομπή του ‘Πρόσωπα’ θα μεταδίδονται Τρίτη βράδυ στη θέση της εκπομπής ‘Φάκελοι’ του Αλέξη Παπαχελά που ως γνωστόν πηγαίνουν στο ΣΚΑΪ.

ALPHA
Το ‘Κους Κους’ θα είναι χωρίς τον Νίκο Μουτσινά από τον Σεπτέμβριο καθώς φαίνεται πως ο παρουσιαστής αποχωρεί από το κανάλι της Κάντζας.

Φωτό της ημέρας
Γιατί κάθε καλοκαίρι έχουμε τόσες καταστροφές; Το πλάνο είναι από την αεροπορική τραγωδία στο Σάο Πάολο που στοίχισε τη ζωή σε 200 περίπου άτομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα