Sony BRAVIA THEATRE DAV-IS10

Sony BRAVIA THEATRE DAV-IS10

Η Sony επινόησε το ‘home cinema in a box’, προσφέροντάς σας όλα όσα χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε μια εκπληκτική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας

Η Sony επινόησε το ‘home cinema in a box’, προσφέροντάς σας όλα όσα χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε μια εκπληκτική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας με ένα εύκολο στη ρύθμιση, αλλά και τη χρήση πακέτο. Τώρα, με το DAV-IS10, έχετε στα χέρια σας το πιο κομψό ‘home cinema in a box’ που είδατε ποτέ, με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, κομψά, κρυφά κουμπιά ελέγχου που φωτίζονται με την αφή και ηχεία τόσο μικρά που χωράνε στην παλάμη σας.




Μικρό στο μέγεθος, στυλάτο στην εμφάνιση, μεγάλο στον ήχο



Τα πέντε μικροσκοπικά ηχεία που έχουν μέγεθος όσο μια μπάλα του γκολφ, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να γίνονται σχεδόν αόρατα, καθώς μπορούν να κρυφτούν σε ράφια, να αναρτηθούν στον τοίχο με τα στηρίγματα που συνοδεύουν το σύστημα ή να τοποθετηθούν σε λεπτές βάσεις (διατίθενται προαιρετικά).



Το κομψό αυτό σύστημα προσφέρει εκπληκτική απόδοση με συνολική ισχύ 550 Watt, αρκετή για να καλύψει ακόμα και μεγάλους χώρους με ήχο surround που κόβει την ανάσα.



Στην καρδιά του συστήματος βρίσκεται η μαύρη κεντρική μονάδα, που έχει πλάτος μόλις 21 εκ και ύψος περίπου 10 εκ, και η οποία λειτουργεί ως DVD/CD/MP3 player με ήχο surround και ως δέκτης RDS FM/AM. Τα κρυφά κουμπιά ελέγχου αφής που βρίσκονται στην άνω επιφάνεια «ζωντανεύουν» όταν το χέρι σας κινείται για να τα χειριστεί, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο στυλ στην κομψή σχεδίαση της μονάδας.




Συνδέστε φορητές συσκευές ή το PC σας



Οι περισσότεροι από εμάς μεταφέρουμε μαζί μας τα αγαπημένα μας τραγούδια, σε. Το DAV-IS10 μπορεί να απελευθερώσει τη μουσική σας από κάποιο MP3 ή κινητό τηλέφωνο, όπως τα μοντέλα της σειράς Sony Ericsson WALKMAN ή ακόμα και να πραγματοποιήσει απευθείας μεταφορά μουσικής (streaming) από τον υπολογιστή σας, μέσω ασύρματου δικτύου.




Και σε δίκτυο!



Αν τα παραπάνω δεν σας είναι αρκετά, το σύστημα μπορεί να συνδεθεί ακόμα με το Network WALKMAN σας, το κινητό σας τηλέφωνο ή το οικιακό σας δίκτυο, έτσι ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε την προσωπική σας μουσική συλλογή με όλη σας την οικογένεια και τους φίλους σας. Όλα αυτά επιτυγχάνονται χάρη στην πρωτοποριακή υποδοχή σύνδεσης Digital Media Port της Sony.




Με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού



Φανταστείτε να μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, ή να κλείσετε ολόκληρο το σύστημα ψυχαγωγίας σας το ίδιο απλά. Χρησιμοποιώντας το DAV-IS10 μαζί με τις τελευταίες τηλεοράσεις LCD Sony “BRAVIA”, καθώς και με άλλες συσκευές της Sony, όπως DVD recorders, μπορείτε να το επιτύχετε – χάρη στην τεχνολογία Sony “BRAVIA” Theatre Sync.



Για παράδειγμα, με το πάτημα του κουμπιού play στο τηλεχειριστήριο του DAV-IS10 ενεργοποιείται το σύστημα, η τηλεόραση ανοίγει επιλέγοντας αυτόματα τη σωστή είσοδο για το σύστημα και η αναπαραγωγή της ταινίας ξεκινάει. Όταν δείτε την ταινία, απλά πατήστε το κουμπί κλεισίματος (power off) και ολόκληρο το σύστημα θα κλείσει. Ένα τηλεχειριστήριο τα κάνει όλα. Δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο.




Η κεντρική μονάδα DAV-IS10



Στην καρδιά του συστήματος βρίσκεται η μαύρη κεντρική μονάδα, που έχει πλάτος μόλις 21 εκ και ύψος περίπου 10 εκ, και η οποία λειτουργεί ως DVD/CD/MP3 player με ήχο surround και ως δέκτης RDS FM/AM. Τα κρυφά κουμπιά ελέγχου αφής που βρίσκονται στην άνω επιφάνεια «ζωντανεύουν» όταν το χέρι σας κινείται για να τα χειριστεί, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο στυλ στην κομψή σχεδίαση της μονάδας.




Λειτουργία Digital Cinema Auto Calibration



Επειδή κάθε χώρος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά ακουστικής, οι ενθουσιώδεις χρήστες ξοδεύουν, ορισμένες φορές, ώρες μετακινώντας ηχεία, ρυθμίζοντας εντάσεις και «παίζοντας» με μια ολόκληρη γκάμα άλλων ρυθμίσεων για να εξασφαλίσουν τον καλύτερο δυνατό ήχο surround. Το DAV-IS10 κάνει όλα αυτά για εσάς με το πάτημα ενός κουμπιού, χάρη στην τεχνολογία Digital Cinema Auto Calibration της Sony, την ταχύτερη και ακριβέστερη τεχνολογία στο είδος της.



Απλά συνδέστε το μικρόφωνο που συνοδεύει το σύστημα στην κεντρική μονάδα του DAV-IS10, τοποθετήστε το εκεί όπου κάθεστε συνήθως και πατήστε ένα μόνο κουμπί: Το σύστημα εκτελεί μια σύντομη σειρά από ελέγχους, αναλύει τα αποτελέσματα και υπολογίζει τις ιδανικές ρυθμίσεις έντασης, καθυστέρησης και συχνότητας για τα ηχεία σας. Το σύστημά σας είναι έπειτα έτοιμο να γεμίσει το χώρο σας με καταπληκτικό ήχο surround, χωρίς οι επιδόσεις του να περιορίζονται από το μέγεθος και το σχήμα του δωματίου. Όλες αυτές οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται σε χρόνο περίπου 30 δευτερολέπτων!




Ψηφιακή επεξεργασία σήματος



Το DAV-IS10 διαθέτει ακόμα το σύστημα Portable Audio Enhancer, το οποίο εφαρμόζει ψηφιακή επεξεργασία σήματος τελευταίας γενιάς, βελτιώνοντας σημαντικά τον ήχο που προέρχεται από τα συμπιεσμένα αρχεία των φορητών συσκευών αναπαραγωγής μουσικής.




Για ταινίες με την καλύτερη δυνατή απόδοση



Καθώς οι τηλεοράσεις HD γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς και οι αγοραστές επιλέγουν ολοένα και μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης, χρειάζεται κάτι που θα εξασφαλίσει ότι τα DVD σας θα αποδίδουν το ίδιο καλά με το νέο, επερχόμενο τηλεοπτικό σήμα high-definition.




Διάθεση και τιμή



Το Sony DAV-IS10 θα είναι διαθέσιμο από το Σεπτέμβριο σε τιμή που θα κυμαίνεται στα 800 ευρώ.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα