Absolutely Fabulous επιτέλους και στο σινεμά;

Absolutely Fabulous επιτέλους και στο σινεμά;

Πρόσφατη συνέντευξη της Τζοάνα Λάμλι επιβεβαιώνει πως η Εντίνα και η Πάτσι θα περπατήσουν τελικά στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας τους και μάλιστα πολύ σύντομα

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

H κινηματογραφική ταινία που θα βρει τα πιο ab fab κορίτσια της βρετανικής τηλεόρασης στις διαστάσεις της μεγάλης οθόνης, βρίσκεται στα σκαριά από το 2011. Να, όμως, μια πρόσφατη συνέντευξη της Τζοάνα Λάμλι επιβεβαιώνει πως η Εντίνα και η Πάτσι θα περπατήσουν τελικά στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας τους πολύ σύντομα!

Ήταν το 2011 όταν η Τζένιφερ Σόντερς ανακοίνωσε πως ξεκινούσε να γράφει το σενάριο για μια κινηματογραφική ταινία «Αbsolutely Fabulous» που θα έβγαινε στους κινηματογράφους το 2012.

Τα χρόνια πέρασαν, τα κορίτσια επέστρεψαν στο ΒΒC για επετειακά επεισόδια της σειράς (με τελευταία την εμφάνισή τους με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου), η Σόντερς ασχολήθηκε με το μιούζικαλ «Viva Forever!» των Spice Girls και να που τώρα, αρχή του 2013, η Τζοάνα Λάμλι δηλώνει σε συνέντευξή της στη Vogue πως η ταινία τους όχι μόνο δεν μπήκε στο συρτάρι αλλά ετοιμάζεται με αργούς – αλλά σταθερούς – ρυθμούς.

«Έχουμε μιλήσει για την ταινία. Η Τζένιφερ γράφει το σενάριο. Αν και ο Τύπος έγραψε πρόσφατα πως τώρα θα είναι μιούζικαλ! Ό,τι και να είναι είμαι μέσα.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα