Τα καλύτερα στις ΗΠΑ για το 2008

default image

Tα κορυφαία προγράμματα, παιχνίδια, ταινίες και ιστοσελίδες στις ΗΠΑ για το 2008

Παπούτσια

Είναι αυτός τρόπος να αποχαιρετήσεις τον πρόεδρο των ΗΠΑ μετά από 8 χρόνια στην εξουσία;
Ναι είναι . Σκύψε! 

ΕΤ1
Αύριο Τρίτη στις 16.00 πραγματοποιείται ο τηλεμαραθώνιος της ΕΡΤ σε συνεργασία με τη Unicef. Στόχος είναι η καταπολέμηση της πείνας και του υποσιτισμού. Περισσότερα εδώ .

Nova
Όπως πάντα, η νέα διαφημιστική καμπάνια της Nova είναι πολύ καλή. Δείτε εδώ όλα τα σποτ όπως τα έχει συλλέξει ο Adrtist.

Για παιδιά

Το DailyMotion λανσάρισε κανάλι για παιδιά. Ονομάζεται DM Kids και απευθύνεται σε ηλικίες από 3 και πάνω. Προς το παρόν βλέπουμε το Μπαγκς Μπάνι να ομιλεί τη γαλλική αλλά σύντομα θα υπάρχει και σε άλλες γλώσσες.

Στις ΗΠΑ
Η χρονιά τελειώνει και η Nielsen έβγαλε τις λίστες με τα κορυφαία προγράμματα του 2008. Από προγραμματισμένες εκπομπές, το ‘American Idol’ βρέθηκε στις δύο πρώτες θέσεις (προβάλλεται Τρίτη και Πέμπτη) με 15,5% και 15,3%. Στην τρίτη και τέταρτη θέση (σόου και αποτελέσματα) το ‘Dancing with the Stars’, στην πέμπτη το ‘Mentalist’ (αστυνομική σειρά).
Όσο αφορά τις σειρές του primetime, πρώτευσε το Heroes με 35% και ακολούθησε το Fringe με 26%, το Lost με 25%, το Bones με 21% και το Grey’s Anatomy με 20%.

Ταινίες
Όσο αφορά το σινεμά, πρώτα σε εισιτήρια ήταν τα The Dark Knight, Iron Man, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, Hancock και Wall-E, ενώ στις πωλήσεις DVD τα Iron Man, I Am Legend, Alvin and the Chipmunks, Enchanted, National Treasure 2 : Book of Secrets και Wall-E.

Στο διαδίκτυο
Tα σάιτ με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στις ΗΠΑ ήταν τα Google (120 εκατ. μοναδικοί χρήστες το μήνα), Yahoo! (114), MSN/Windows Live (98), Microsoft (95), AOL (90), YouTube (72), Fox (68), eBay και Wikipedia (54), Apple (49).

Παιχνίδια
Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που ξοδεύτηκε ο περισσότερος χρόνος ήταν τα World of Warcraft (671 λεπτά την εβδομάδα), Call of Duty 4 (403), Halo (295), Sims (295), Sims 2 (213).
Στις κονσόλες τη μεγαλύτερη χρήση είχε τα Playstation2 με 31,7%, Xbox 360 με 17,2%, Wii με 13,4%, Xbox με 9,7%, Playstation με 7,3%.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το ‘Οι νέοι που θα ζήσουν χειρότερα από τους γονείς τους’.

Yahoo!
Εδώ μπορείτε να δείτε το τοπ-20 των κινηματογραφικών αστέρων για το 2008, σύμφωνα με το 2008. Στην πρώτη θέση ο μακαρίτης Χιθ Λέτζερ.

Φαγητό
Γίνεται να ζεις τρώγοντας φαγητό αξίας 1 δολαρίου την ημέρα; Σύμφωνα με αυτό το, διαφορετικό, μπλογκ γίνεται.

Φωτό της ημέρας
Στο πνεύμα των ημερών (sic).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα