H νέα super σειρά video-MP3 players της Sony

H νέα super σειρά video-MP3 players της Sony

Η Sony παρουσίασε πρόσφατα μια νέα σειρά video-MP3 players NWZ-A820, τα μοντέλα της οποίας προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας

Η Sony παρουσίασε πρόσφατα μια νέα σειρά video-MP3 players NWZ-A820, τα μοντέλα της οποίας προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας και προηγμένες λειτουργίες, ενώ διαθέτουν μεγάλη αυτονομία, μεγάλη οθόνη 2,4 ιντσών και υποστηρίζουν στερεοφωνική σύνδεση Bluetooth. Τα λεπτά, ελαφριά και εξαιρετικά κομψά μοντέλα της σειράς διατίθενται σε τέσσερις χρωματικές παραλλαγές (μαύρο, ασημί, χρυσό και ροζ), ενώ είναι διαθέσιμα σε δύο διαφορετικές χωρητικότητες: με 8GB, το μοντέλο NWZ-A828, και με 4GB, το NWZ-A826




Δεν τελειώνει



Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους προσφέρει μέχρι και 10 ώρες αναπαραγωγής video ή 36 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής. Ακόμα και με ενεργοποιημένη τη στερεοφωνική σύνδεση Bluetooth, η αναπαραγωγή φθάνει τις 7 ώρες για video ή τις 15 ώρες για μουσική.




Αριστερά, κατακόρυφα και δεξιά



Η καθαρή και φωτεινή οθόνη QVGA 2,4 ιντσών που διαθέτουν υποστηρίζει ομαλή αναπαραγωγή video με ρυθμό μέχρι και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με πολύ καλή αντίθεση και χρωματική αναπαραγωγή. Επιπρόσθετα, μπορείτε να προβάλλετε τα video και τις φωτογραφίες σας στην οθόνη κρατώντας την συσκευή με οποιονδήποτε τρόπο προτιμάτε (αριστερά, κατακόρυφα, δεξιά). Οι συλλογές των φωτογραφιών σας μπορούν επίσης να προβληθούν με τη μορφή slideshow, συνοδευόμενες από τη μουσική επένδυση που θα επιλέξετε.




Τα παίζει όλα



Όπως και όλες οι συσκευές WALKMAN, τα μοντέλα της σειράς NWZ-A820 υποστηρίζουν μια ευρεία γκάμα τύπων (formats) αρχείων. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τα Windows Media Audio (WMA) με χαρακτηριστικά ασφάλειας, οι ελεύθεροι από περιορισμούς copyright τύποι AAC, MP3 και Linear PCM, ενώ υποστηρίζονται και αρχεία JPEG για την αποθήκευση και την προβολή των φωτογραφιών σας. Χάρη στα υψηλής ποιότητας video codecs που διαθέτουν οι νέες συσκευές, υποστηρίζεται επίσης η αναπαραγωγή αρχείων AVC (H.264/AVC) Baseline Profile και MPEG-4.




Καλώδια… Τέλος!



Με ένα απλό πάτημα του κουμπιού που βρίσκεται τοποθετημένο στο πλαϊνό μέρος των νέων μοντέλων, μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα και γρήγορα με άλλες συσκευές Bluetooth. Τα μοντέλα της νέας σειράς Walkman μπορούν να πραγματοποιήσουν συνεχή μετάδοση (streaming) αρχείων ήχου και πληροφοριών σχετικών με το τραγούδι και τον καλλιτέχνη σε οποιοδήποτε στερεοφωνικό σύστημα micro hi-fi που διαθέτει σύνδεση Bluetooth. Αν πάλι βρίσκεστε σε κίνηση, είναι εύκολο να απολαύσετε ψηφιακή μουσική υψηλής ποιότητας μέσω ακουστικών Bluetooth, ή μέσω κάποιου ηχοσυστήματος αυτοκινήτου συμβατού με την τεχνολογία Bluetooth.



Η μεταφορά αρχείων από PC σε κάποιο μοντέλο της σειράς NWZ-A820 αποτελεί μια εύκολη διαδικασία που μπορεί να γίνει, είτε μέσω του Windows Media Player 11, είτε μέσω απλού drag-and-drop αρχείων, ή ακόμα και με τη χρήση του λογισμικού Sony Media Manager for WALKMAN που παρέχεται μαζί με τις συσκευές.



Παρά τα προηγμένα τους χαρακτηριστικά, τα μοντέλα της σειράς NWZ-A820 είναι εύκολα στη χρήση, χάρη στο μενού που εμφανίζεται επί της οθόνης και στις βελτιωμένες λειτουργίες αναπαραγωγής και αναζήτησης. Χάρη στην λειτουργία ταχείας κύλισης, η αναζήτηση των αρχείων σας όταν βρίσκεστε σε κίνηση γίνεται μια απλή και εύκολη διαδικασία.




Εξοπλισμένο μέχρι τα αυτιά



Για τον εξαιρετικής ποιότητας ήχο των συσκευών WALKMAN φροντίζουν τέσσερις τεχνολογίες ‘Clear Audio’. Τα ακουστικά EX των 13,5mm που παρέχονται μαζί με τα νέα μοντέλα διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλες μονάδες οδήγησης που εξασφαλίζουν δυναμική αναπαραγωγή με εκτεταμένη απόκριση συχνοτήτων και ισχυρά μπάσα.



Ο μηχανισμός Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) αποκαθιστά τις υψηλές συχνότητες που αλλοιώνονται λόγω της συμπίεσης, εξασφαλίζοντας φυσικότερο ήχο που βρίσκεται πιο κοντά στο πρωτότυπο.



Η τεχνολογία Clear Stereo εμποδίζει τη διαρροή σημάτων ήχου μεταξύ του αριστερού και του δεξιού καναλιού, με αποτέλεσμα καθαρότερο και καλύτερα διαχωρισμένο στερεοφωνικό ήχο.



Η τεχνολογία Clear Bass ενισχύει την αναπαραγωγή στις χαμηλές συχνότητες χωρίς να προσθέτει παραμόρφωση η οποία μπορεί να εισαχθεί στο σήμα από συμβατικούς ισοσταθμιστές.



Ακόμα πλουσιότερος ήχος εξασφαλίζεται από μια γκάμα ρυθμίσεων όπως ο ισοσταθμιστής 5 περιοχών, ο μηχανισμός VPT Acoustic Engine και το σύστημα δυναμικής σταθεροποίησης (Dynamic Normalizer).




Διαθεσιμότητα



Η νέα σειρά WALKMAN: NWZ A820 [NWZ-A826 (4GB) και NWZ-A828 (8GB], θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο του 2008. Η τιμή τους δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα