Τα 10 δισ., οι Σφαίρες και το Νησί

default image

Ως γνωστό η λέπρα πουλάει πολύ τον τελευταίο καιρό, οπότε και το Πρώτο Θέμα δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Την ερχόμενη Κυριακή θα προσφέρει σε CD τα τραγούδια της σειράς

Χρυσές Σφαίρες
Δείτε εδώ τους νικητές των Golden Globes. Είναι φανερή η έλλειψη μια μεγάλης ταινίας.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο ΑΝΤ1 θέλει πίσω την Τατιάνα διαβάζουμε στην Espresso.
Γιατί(;), αναρωτιόμαστε εμείς. Επί τη ευκαιρία, πότε θα τελειώσει η αδικία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Πώς γίνεται να μην είναι τόσο καιρό σε κανένα κανάλι;

App store
Σαν χθες είναι που γράφαμε για το 1 δισ. εφαρμογές που έχουν κατέβει από το μαγαζάκι της Apple. To 1 γίνεται 10 σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και η Apple το γιορτάζει. Δείτε εδώ περισσότερα.

Ραδιόφωνο
Το διάστημα 29 Νοεμβρίου με 9 Ιανουαρίου, ο ΣΚΑΪ πρώτευσε, ως συνήθως, με ποσοστό 15,3%. Ακολούθησαν, Ρυθμός με 9,8%, Kiss με 9,1%, Nova Σπορ FM με 9%, Athens Dee Jay με 8,5%, Δίεση και Derti με 8,2% και Red me 8%.

17 Ιανουαρίου
Υποτίθεται πως είναι η πιο θλιβερή και άθλια μέρα του έτους. Οι συμβουλές εδώ μπορεί να βοηθήσουν. Εμείς στο γραφείο έχουμε ήδη κατέβει κάτω και κάνουμε το Νο. 10.

BBC
Που και που η τηλεόραση μπορεί να σε χορτάσει, να σε γεμίσει. Δείτε εδώ το τρέιλερ του Human Planet . To φρέσκο πρόγραμμα αποτελείται από 8 επεισόδια, ενώ εμείς μπορούμε να το περιμένουμε κάποια στιγμή από την Καθημερινή.

Το Νησί
Ως γνωστό η λέπρα πουλάει πολύ τον τελευταίο καιρό, οπότε και το Πρώτο Θέμα δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Την ερχόμενη Κυριακή θα προσφέρει σε CD τα τραγούδια της σειράς.

Treasure Link
Ένα διαφορετικό μπλογκ για τον κινηματογράφο με μπόλικες λίστες και πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα. The Movie Miscellany.

Φωτό της ημέρας
Στην Ισπανία αντί να κόψουν τις ταυρομαχίες και τις αηδίες στα χωριά που κυνηγιούνται με τα άμοιρα τα ζώα, στο Gilet βάζουν και φωτιά στα κέρατα για να έχει πιο πολύ πλάκα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα