Ο Αρμαγεδών και τα κατοικίδια

default image

Ένα ερώτημα βασανίζει τους ευαγγελιστές χριστιανούς. Όταν έρθει ο Αρμαγεδών και αναληφθούν στους ουρανούς ποιος θα φροντίζει τα κατοικίδιά τους;

Ένα ερώτημα βασανίζει τους ευαγγελιστές χριστιανούς. Όταν έρθει ο Αρμαγεδών και αναληφθούν στους ουρανούς ποιος θα φροντίζει τα κατοικίδιά τους;

Ομάδα άθεων στις ΗΠΑ έχει τη λύση. Προσφέρονται να πάρουν τις γάτες και τα σκυλιά όσων πιστών “σωθούν” με το αζημίωτο φυσικά.  Όσοι συμμετέχουν στην κίνηση “Eternal Earth-Bound Pets” δηλώνουν υπεύθυνα ότι είναι αμαρτωλοί και βλάσφημοι και επομένως είναι σίγουρο ότι κατά την επιλογή των εκλεκτών, αυτοί θα μείνουν πίσω στη γη

Η ένωση αυτή, έχει ως στόχο το κέρδος, εκμεταλλευόμενη την διαδεδομένη αντίληψη των φανατικών αμερικανών χριστιανών ότι την ημέρα της κρίσης οι “εκλεκτοί” θα μεταφερθούν στον Παράδεισο και οι άπιστοι θα ζήσουν 7 χρόνια υπό τον Αντίχριστο, ο οποίος θα έρθει στον πλανήτη για να τιμωρήσει τα κακά παιδιά. Σύμφωνα με έρευνες στις ΗΠΑ περίπου 55% των πολιτών πιστεύουν στην ιστορία της “ημέρας της κρίσης”, ενώ θυμόμαστε όλοι και τον Τζορτζ Μπους Τζούνιορ που έπαιρνε εντολές από το θεό για να σκοτώνει παιδιά σε διάφορες χώρες.

“Έχετε αφιερώσει τη ζωή σας στον Ιησού. Ξέρετε ότι θα σωθείτε. Αλλά όταν ο Αρμαγεδών έρθει τι θα γίνει με τα ζωάκια σας που θα μείνουν πίσω;” ρωτά το γκρουπ στην ιστοσελίδα του και απαντά ότι υπάρχει λύση. Για 110 δολάρια υπόσχεται φροντίδα και προστασία για όλα τα κατοικίδια μείνουν πίσω, αν οι ιδιοκτήτες του μετακομίσουν κοντά στον Θεό.

Η πρόταση μπορεί να φαίνεται υπερβολική και προβοκατόρικη, αλλά τα μέλη της Eternal Earth-Bound Pets επιμένουν ότι δεν κάνουν πλάκα. Τονίζουν ότι έχουν στήσει ένα ολόκληρο δίκτυο άθεων που αγαπούν τα ζώα και έχουν δημιουργήσει έναν λογαριασμό για όσους ενδιαφέρονται να γραφτούν και να εξασφαλίσουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Η περίεργη αυτή εταιρεία, ξεκαθαρίζει ότι τα μέλη της είναι καλοί άνθρωποι, αλλά δεν πιστεύουν στο θεό. Όμως όσοι πιστοί προσέλθουν τελικά στο κάλεσμα των άθεων φιλόζωων θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους της συμφωνίας.

Αν χάσουν την πίστη τους ή αν τελικά την ώρα της κρίσης δεν μεταφερθούν στον Παράδεισο δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικήσουν τα χρήματα που θα έχουν δώσει. Καλή η πίστη, αλλά καλύτερα τα δολάρια, οπότε οι άθεοι-φιλόζωοι-επιχειρηματίες θέλουν να είναι εξασφαλισμένοι.

(Πηγή: Telegraph.co.uk)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα