Ειδήσεις και το καλοκαίρι

default image

Υπάρχουν; Ναι αμέ! Η LifO κυκλοφορεί κανονικά την Πέμπτη, οι Ινδοί βλέπουν τη λιγότερη τηλεόραση στον κόσμο (μπράβο!) κι αρχίζουν τα...φιλικά!

LifO

Γράψαμε την Πέμπτη πως το Summer Guide μάλλον ήταν το τελευταίο τεύχος της Lifo για το καλοκαίρι. Λάθος. Η LifO κυκλοφορεί την Πέμπτη κανονικά και μάλιστα με CD που περιέχει μερικά από τα καλύτερα τραγούδια που ξεχώρισαν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, ‘Coca Cola Soundwave’. Μεταξύ τους και σε αποκλειστικότητα, το καινούργιο τραγούδι των Raining Pleasure, Love Is A Girl.

ΧΙΟΣ
Οι Αδιάβροχοι του ΑΝΤ1, Παναγιώτης Λιάκος και Κώστας Γιαννουλόπουλος, χαιρέτησαν και αυτοί τη μεγάλη του Χίου επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα και μας έστειλαν ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τα καλύτερά του. Ακούστε εδώ.

Indiana Jones
Πάρτε εδώ μια πρώτη γεύση από τη ταινία με τον Ιντιάνα Τζόουνς που τώρα γυρίζεται.

MEGA
Οι Έλενα Ακρίτα και Γιώργος Κυρίτσης δεν γράφουν δραματική σειρά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά κωμική. Ο τίτλος είναι ‘Αν υπήρχες θα σε χώριζα’ και πρωταγωνιστής είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ακόμα παίζουν οι Β. Κρούσκα, Κ. Αρζόγλου, Μ. Τουμασάτου κ.α. (πηγή Ελευθεροτυπία).

ΣΚΑΪ
Ο Σκάι θα προβάλλει το ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων του BBC, ‘ Το Ανθρώπινο Πρόσωπο‘. Στην παρουσίαση είναι ο απίθανος Τζον Γκλιζ, ενώ εμφανίζονται οι Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Πιρς Μπρόσναν, Μάικλ Πάλιν κ.α. Πρόκειται για τον απόλυτο οδηγό στην ιστορία του ανθρώπινου προσώπου, μία ιστορία μέσα από την τέχνη, την επιστήμη, τον πολιτισμό, δοσμένη με πολύ χιούμορ. Κάθε Τρίτη στις 22.00, ξεκινώντας από αύριο 17/7.

The Invasion
Σε ένα μήνα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ η ταινία ‘ The Invasion‘. Το τρέιλερ είναι αρκετά τρομακτικό και φαίνεται και η σκηνή που τραυματίστηκε η Νικόλ Κίντμαν στα γυρίσματα. Πρόκειται για άλλο ένα ριμέικ της ταινίας ‘The invasion of the Body Snatchers’. Η πρώτη ταινία έγινε το 1956 και η δεύτερη που είναι και η καλύτερη το 1978.

LOST
Έχετε αγωνία για τον 4ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς; Δείτε εδώ μερικά ανεπιβεβαίωτα spoilers.

TV
Σύμφωνα με την έρευνα της Eurodata σε 87 χώρες για το πόσο και τι είδαμε στην τηλεόραση το 2006, ο μέσος Αμερικανός παρακολουθεί προγράμματα στη μικρή οθόνη, 4,5 ώρες την ημέρα, ενώ ο Ινδός μόλις 1,45. Ακόμα, βλέπουμε 46% fiction (σειρές και ταινίες), 36% entertainment (ριάλιτι και σόου) και 18% news (ειδήσεις και ειδησεογραφικές εκπομπές). Όσο αφορά τις σειρές στην κορυφή βρίσκονται οι CSI, Desperate Housewives, Grey’s Anatomy, House. Στη διασκέδαση ξεχώρισαν ο διαγωνισμός της Eurovison και τα ριάλιτι ‘Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος’, ‘Big Brother’ και ‘Survivor’. Στοιχεία από εδώ και από τον Ελεύθερο Τύπο.

Μουσική
Το Fly Beeyond Festival είναι στις 17, 18 και 19 Ιουλίου. Διαβάστε εδώ τα πάντα γι’ αυτό.

ALPHA
Σήμερα Δευτέρα στις 21.00, Στεάουα Βουκ. – ΑΕΚ.

Διαφήμιση

Δείτε εδώ τις 10 πιο αποτελεσματικές και πιο εμπνευσμένες online διαφημιστικές καμπάνιες για το 2006, σύμφωνα με τη ‘Dynamic Logic’.

Crakle
Το crakle.com είναι ένα καινούργιο σάιτ της Sony όπου νέοι δημιουργοί παρουσιάζουν τις ταινίες τους. Η Sony επιδιώκει να καταστήσει αυτή την ιστοσελίδα το σημείο αναφοράς της προσπάθειας νέων δημιουργών κινηματογραφικών ταινιών. Η Sony ελπίζει πως το υψηλό επίπεδο των βίντεο θα προσελκύσει τους διαφημιστές και πως γενικά θα μπορέσει να κερδίσει πολλά από την εμπορική εκμετάλλευση.

ΝΕΤ

Από το Σάββατο 28/7 και κάθε Σάββατο στις 09.00, η δημοσιογράφος Νάνσια Κωσταρά και η νέα εκπομπή ‘Καλοκαίρι ότι καλύτερο’ θα μας ενημερώνουν για πολιτιστικά και καλλιτεχνικά θέματα, μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ.

Φωτό της ημέρας
Ο ψηλότερος άνθρωπος του κόσμου, Bao Xishun (2,36 μ.) είναι γνώριμος. Ο δεξιά εικονιζόμενος, He Pingping (73 εκ.) έχει κάνει αίτηση να μπει στο Ρεκόρ Γκίνες ως ο κοντύτερος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα