Game 24: Free Games για όλους – 12

Game 24: Free Games για όλους – 12

Εντυπωσιακές αερομαχίες, ψυχρός και πρώτος παγκόσμιος πόλεμος, πιστολίδια με τρομοκράτες, αποστολές και ξεκαθάρισμα των τρομοκρατών

Εντυπωσιακές αερομαχίες, ψυχρός και πρώτος παγκόσμιος πόλεμος, πιστολίδια με τρομοκράτες, αποστολές και ξεκαθάρισμα των τρομοκρατών. Το ΜΕΝ 24 φέρνει σε πέρας τις πιο δύσκολες αποστολές.
Hostile Skies









Οι ουρανοί ποτέ δεν ήταν πιο εχθρικοί και πιο επικίνδυνοι από ό,τι στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Και η αποστολή σου είναι να τους κάνεις ασφαλείς. Με το ποντικί κατευθύνεις το αεροπλάνο, με το δεξί κλικ πυροβολείς και με το space ρίχνεις βόμβες. Αφού καθαρίσεις τους ουρανούς πρέπει να προσγειωθείς με ασφάλεια στον αεροδιάδρομο.



Για να ξεμπερδεύεις εύκολα και γρήγορα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις βόμβες και στην αερομαχία. Απλώς πετάς λίγο ψηλότερα και λίγο πιο μπροστά ώστε η βόμβα να πέσει πάνω στο εχθρικό αεροσκάφος. Για να προσγειωθείς πρέπει να μειώσεις ταχύτητα (το ποντίκι στο αριστερό μέρος της οθόνης) και να ακουμπήσεις απαλά στο διάδρομο.



Παίξε Hostile Skies
εδώ




FA 18 Strike Force









Αφού προπονηθείς καλά στο Hostile Skies ώρα για σύγχρονες αερομαχίες και αποστολές. Απογειώνεσαι με ένα FA18 από αεροπλανοφόρο και προσπαθείς να καταρρίψεις όσους στόχους αναφέρει η αποστολή σου. Στο τέλος πρέπει να επιστρέψεις στη βάση σου.



Το πιο χρήσιμο όργανο είναι το ραντάρ σου και πρέπει να το ακολουθείς για να πάρεις έξτρα καύσιμα και πυρομαχικά. Το κόλπο για να μην αναλώνεσαι σε άσκοπες αερομαχίες είναι να μαζεύεις τα εχθρικά αεροπλάνα κοντά και να τους σκας μια ατομική (Β). Μετά κατευθύνεσαι προς καύσιμα ή νέα βόμβα και αν σε ακολουθήσει κάποιος χρησιμοποιείς τους πυραύλους που βρίσκουν στόχο ακόμα και ανάποδα.



Παίξε FA 18 Strike Force
εδώ




Acid Factory









Αλλαγή σκηνικού και ώρα για Acid Factory. Ο σκοπός σου είναι να μαζέψεις όλες τις μπαταρίες που υπάρχουν στην πίστα ώστε να φορτίσεις το portal που θα σε μεταφέρει στην επόμενη πίστα. Αυτό το κάνεις αποφεύγοντας τα ζόμπι, τα οξέα και τις πράσινες μπάλες. Όταν τα καταφέρεις και ενεργοποιήσεις το portal πρέπει να φτάσεις μέχρι εκεί για να γίνει η τηλεμεταφορά.



Για αν αποφύγεις τις παγίδες μπορείς να κόψεις δρόμο χρησιμοποιώντας το άλμα (space) και να περνάς από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. Κατά τα άλλα η πλοήγηση γίνεται με τα βελάκια και ότι όπλο σου δίνεται να το παίρνεις και να το χρησιμοποιείς (Ζ).



Παίξε Acid Factory
εδώ




Topsy Turvy









Στο Topsy Turvy τα πράγματα είναι απλά. Οπού βρεις πάνω από δύο ομοειδείς μπάλες κάνεις κλικ για να σπάσουν. Οι μπάλες πέφτουν από ψηλά σε μια γυάλα που γυρνάει και τις αναδιατάσσει. Για αυτό θέλει ταχύτητα και συγκέντρωση. Οι πρώτες πίστες είναι εύκολες αλλά μετά την έβδομη τα πράγματα δυσκολεύουν.



Tip: Για να κάνεις μεγάλο σκορ πρέπει να σβήνεις μπάλες στη βάση της γυάλας ώστε οι πάνω να αναδιατάσσονται χωρίς να γυρίσει η γυάλα και να μαζεύονται.



Παίξε Topsy Turvy
εδώ




War On Terrorism 2









Και ένα Shootem Up για να κλείσει καλά η εβδομάδα. Στο War On Terrorism 2 καλείσαι να νικήσεις την τρομοκρατία στα πιο απίθανα σημεία: Στο μετρό του Λονδίνου, στην έρημο της Υεμένης, στους δρόμους του Μπέλφαστ και στο Αφγανιστάν. Οι τρομοκράτες πετάγονται από παντού και εσύ με τρία όπλα πρέπει να κάνεις έναν συγκεκριμένο αριθμό kills σε κάθε πίστα. Αν τα καταφέρεις Mission Accomplished.



Παίξε War On Terrorism 2
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα