Το ελληνικό αμερικάνικο όνειρο

default image

Της Καλομοίρας, γίνεται πραγματικότητα! Θα τραγουδήσει στη Γιουροβίζιον, αφού πήρε 68% την ψήφισε να ταξιδέψει στο Βελιγράδι. Ούτε ο Τσίπρας να ήταν!

Eurovision
Η στήριξη μας στην Καλομοίρα απέδωσε καρπούς και τελικά (χάρη σε μας) αυτή θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον στο Βελιγράδι, με το τραγούδι Secret Combination. Συγκέντρωσε ποσοστό προτίμησης 68% και άφησε πολύ πίσω τους Μαρτάκη (16%) και Χρύσπα (15%). Η Καλομοίρα είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπων που ήρθαν στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ για να ζήσουν εδώ το Αμερικάνικο όνειρο (και φαίνεται πως τα κατάφερε).

Τηλεθέαση
Η τηλεθέαση που σημείωσε ο προκριματικός της Γιουροβίζιον χθες, έφτασε μέχρι το ποσοστό του 56,3%, ούτε δηλ. ένα απόγευμα του Λαζόπουλου. Όσο για τις αδερφές Μαγγίρα, το πάλεψαν αλλά το τελικό αποτέλεσμα που είδαμε ήταν ένα σόου μάλλον βαρετό (όπως άλλωστε κάθε χρόνο). Και μία ερώτηση: Του χρόνου θα είναι η Χρύσπα στην κριτική επιτροπή; Και άλλη μία ερώτηση: Γιατί δεν έκαναν απευθείας ανάθεση στο Καλομοιράκι όπως έγινε με την Παπαρίζου και τον Ρουβά και ξοδεύτηκε τόσο χρήμα;

10
Σήμερα Πέμπτη στις 22.00, προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ALPHA, ‘10′.

Στο Αφγανιστάν
Η ηγεσία του καναδικού τμήματος στρατού (2.500 άντρες) που βρίσκεται στο Αφγανιστάν διέταξε όλους τους στρατιώτες να πάψουν να χρησιμοποιούν το Facebook. Ο λόγος είναι πως σύμφωνα με τα λεγόμενά τους το Facebook παρακολουθείται από ανθρώπους της Al Qaeda και κάθε ποστ με φωτογραφίες και πληροφορίες από τη ζωή των στρατιωτών, μπορεί να βλάψει στρατιωτικές επιχειρήσεις των συμμάχων αλλά ενδεχομένως και τις οικογένειές τους στον Καναδά.

Nova
Από τις 5 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη στις 22.00, το Filmnet1 θα προβάλλει τα επεισόδια του 4ου κύκλου της σειράς Desperate Housewives.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Καθημερινή, για τον Μπιλ Κλίντον πάνω σε Ντάτσουν να βγάζει λόγο για τη γυναίκα του. Αυτό είναι αγάπη (ή παντόφλα).

Η εγκυκλοπαίδεια της ζωής
Η περίφημη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια ‘Life Encyclopedia’ αναμενόταν με ανυπομονησία από τους χρήστες του ίντερνετ και την Τρίτη που τελικά λανσαρίστηκε οι σέρβερς δεν άντεξαν και το σάιτ κατέρρευσε για μερικές ώρες. Είχαν 11,5 εκατ. σε 5,5 ώρες. Όπως έχουμε ξαναγράψει θα περιέχονται περισσότερες από 1 εκατ. σελίδες, αφιερωμένες στα είδη που ζουν στη Γη. Προς το παρόν το περιεχόμενο του σάιτ έχει παραχθεί από ειδικευμένους επιστήμονες αλλά σε λίγο καιρό θα επιτρέπεται και στους χρήστες να γράφουν, όπως γίνεται στη Wikipedia. Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά εδώ, αν και δεν δουλεύει ακόμα σωστά.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
3:10 To Yuma – Ριμέικ του ομώνυμου γουέστερν του 1957, με τους Ράσελ Κρόου και Κρίστιαν Μπέιλ.
Caramel – Κομεντί αποτέλεσμα Γαλλο-Λιβανέζικης συνεργασίας.
The Tracey Fragments – Σινεφίλ από τον Καναδά με το νέο αστέρι, Έλεν Πέιτζ (η οποία είναι 21 ετών και όλο παίζει το 15χρονο και το 17χρονο).
Step up 2 the Streets – Χιπ χοπ.
Πάτερ Ημών – Κοινωνικό δράμα με Μεξικανούς.
Punishment Park – Πολιτική του 1971. Ο Δανίκας του έχει βάλει 10.

Σκάι
Από το Σάββατο 1η Μαρτίου στις 23.00 και κάθε εβδομάδα, ο Σκάι θα προβάλλει τα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς CSI: Miami.

STAR
Σας αφήνουμε τώρα για να φάμε το γαλακτομπούρεκο που μας έστειλε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του STAR, κυρία Λόλα Νταϊφά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ. Το σημείωμα της γράφει ‘Για όσους χαίρονται τις απόκριες αλλά αποφεύγουν τους μασκαράδες της καθημερινότητας’.

Φωτό της ημέρας
Νεαροί που αποκαλούνται ‘Pintados’ πασαλείβονται με λάδι και στάχτη και μετέχουν σε πανηγύρι στο Μεξικό που κρατά από τον 17ο αιώνα. Γίνεται στους πρόποδες του ηφαιστείου Popocatepetl και σκοπός των νεαρών είναι να διώξουν τα κακά πνεύματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα