HITACHI CP-X400

HITACHI CP-X400

Η Hitachi παρουσίασε πρόσφατα τον νέο LCD βιντεοπροβολέα CP-X400 θέτοντας νέα επίπεδα λειτουργικότητας, ποιότητας και απόδοσης που οι χρήστες περιμ...

Η Hitachi παρουσίασε πρόσφατα τον νέο LCD βιντεοπροβολέα CP-X400 θέτοντας νέα επίπεδα λειτουργικότητας, ποιότητας και απόδοσης που οι χρήστες περιμένουν από έναν βιντεοπροβολέα γενικής χρήσης. Ο βιντεοπροβολέας, με 3000 ANSI Lumens, είναι ο πρώτος από τη νέα οικογένεια που διαθέτει οθόνη 0,63” καθώς και τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν το υψηλότερο επίπεδο ευχρηστίας, ευελιξίας και ποιότητας συνδυασμένα με χαμηλό κόστος χρήσης.



Το σημαντικότερα χαρακτηριστικα ευχρηστίας του CP-X400 είναι το μεγάλο και βελτιωμένο ηλεκτροστατικό φίλτρο αέρα διάρκειας 400 ωρών καθώς και η τοποθέτηση φίλτρων στο πλάι του προβολέα και στην υποδοχή για τη λάμπα στο επάνω μέρος του, τα οποία αυξάνουν τα χρονικά διαστήματα μεταξύ των υποχρεωτικών ενεργειών συντήρησης, άρα και το κόστος, βελτιώνουν την αξιοπιστία, ενώ μειώνουν και τα επίπεδα θορύβου στα 29dB.



Υπάρχει επίσης ένα νέο day mode ρυθμισμένο ώστε να προσφέρει βελτιωμένες, ζωντανές εικόνες σε φωτεινά περιβάλλοντα.



Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Hitachi, όπως η ονομασία των εσωτερικών πηγών σήματος, οι προ-ρυθμισμένες αναλύσεις, τα modes για άσπρο, μαύρο ή πράσινο πίνακα καθώς και η εγκατάσταση για αλλαγή συχνότητας μέσω υπέρυθρων σε συνδυασμό με το δημοφιλές “My Button” εξασφαλίζουν εύκολη χρήση του προβολέα CP-X400 σε όλες τις καταστάσεις.



Ακόμη και ένα μικρό στοιχείο όπως ο αντεστραμμένος σειριακός αριθμός στο πλάι του προβολέα μειώνει το χρόνο και το κόστος που συνδέεται με την ανίχνευση των δεδομένων.



Η ασφάλεια και η προστασία από κλοπή είναι ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων για τις περισσότερες επιχειρήσεις και ο εν λόγω προβολέας συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχουν κάνει το όνομα της Hitachi δημοφιλές στον συγκεκριμένο τομέα.



Το κλείδωμα με PIN και το MyScreen PIN κλείδωμα, η κλειδαριά Kensington, η ατσάλινη μπάρα ασφαλείας, η ταμπέλα που δεν επιδέχεται αλλοίωση και ο ανιχνευτής μετακίνησης που προστατεύεται από κωδικό, βελτιώνουν την ασφάλεια σε πολλαπλά επίπεδα.



Κάνοντας την κλοπή δύσκολη υπόθεση ο CP-X400 προσφέρει μακροχρόνια αξία στους ιδιοκτήτες του.



Για την καλύτερη ποιότητα εικόνας ο CP-X400 διαθέτει μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών στα οποία περιλαμβάνονται η λειτουργία εξισορρόπησης gamma, όπως αυτή χρησιμοποιείται στον υψηλών επιδόσεων προβολέα PJ-TX300 Home Cinema.



Η τιμή του CP-X400 κυμαίνεται στα 1200 ευρώ.




ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ




Ευχρηστία

Κοινά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που απλοποιούν την καθημερινή χρήση και τη συντήρηση σε φορητά και σταθερά περιβάλλοντα:

Ηλεκτροστατικό φίλτρο διάρκειας 400 ωρών με πρόσβαση από το πλάι

My Button, ονομασία των εσωτερικών πηγών, mode ημέρας, αλλαγή συχνότητας μέσω υπέρυθρων, προρυθμισμένες αναλύσεις και

Λειτουργία σε άσπρο, μαύρο ή πράσινο πίνακα

Γρήγορο κλείσιμο και άνοιγμα σε 5 δευτερόλεπτα.


Κόστος ιδιοκτησίας : Εύκολη συντήρηση σε τμήματα με μεγάλη διάρκεια ζωής και εύκολη πρόσβαση μέσω θύρας με λάμπα στο επάνω τμήμα του προβολέα και σειριακού αριθμού στο πλάι


Φακός: Φακός κοντινής απόστασης με εικόνα 60 ιντσών στα 1,8 μέτρα. Αλλαγή οπτικού φακού 9:1. Χειροκίνητο zoom 1.2


Ποιότητα εικόνας: Ζωντανή οθόνη 3LCD 8 bit colour προσφέρει 16.7 εκατομμύρια χρώματα. Υψηλής απόδοσης μηχανή φωτισμού της Hitachi δίνει στον προβολέα CP-X400 δυνατότητα παραγωγής 3000 ANSI lumens (lm) σε normal mode από οθόνη P-Si TFT 3LCD panel, 0,63 ιντσών. Ανάλυση XGA με αντίθεση 500:1, με εξαιρετική ποιότητα βίντεο και συμβατότητα HD TV που ανταποκρίνεται στις ανάγκες πολλαπλών μέσων των πρόσφατων παρουσιάσεων. Λειτουργία Motion Adaptive Progressive Scan και Equalising Gamma.


Ασφάλεια: Εξαιρετική ασφάλεια πολλαπλού επιπέδου για μείωση του κινδύνου κλοπής.

Ηχεία: 1 x 6W ηχεία. Stereo mini jack


Θόρυβος: 29dB σε whisper mode.


Ψηφιακό πληκτρολόγιο: Αυτόματο κάθετο πληκτρολόγιο.


Είσοδοι: Δύο RGB είσοδοι, μία RGB έξοδος. Είσοδος συσκευών μέσω RCA jacks. Stereo mini jack x2, 1 ζεύγος RCA L/R


Διαστάσεις: Συμπαγές μέγεθος σε διαστάσεις 340mm (Πλάτος) x 270mm (Βάθος) x 100 χιλ. (Ύψος).

Βάρος: 3,5 κιλά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα