Harper’s Island και Παγκόσμιο Κύπελλο

default image

Την αμερικάνικη σειρά “Harper’s Island” θα ξεκινήσει να προβάλλει από την Τετάρτη (19/5) ο ΣΚΑΪ. Η σειρά που γυρίστηκε στο Βανκούβερ θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια

Γαύρος ή Γάβρος;
Το επόμενο Σάββατο (29/5) θα κυκλοφορήσει η νέα αθλητική εφημερίδα και βέβαια το πρώτο φύλλο αναμένεται να είναι δυνατό. Κι αν ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης δεν έχει πειστεί ακόμα να γράφει στήλη, να είστε σίγουροι ότι η εφημερίδα θα έχει όλο το κυβερνητικό ρεπορτάζ από άλλη πηγή.

ΣΚΑΪ
Την αμερικάνικη σειρά “Harper’s Island” θα ξεκινήσει να προβάλλει από την Τετάρτη (19/5) ο σταθμός του Φαλήρου. Η σειρά που γυρίστηκε στο Βανκούβερ θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια. Σαν τους Δέκα Μικρούς Νέγρους μου μοιάζει η υπόθεση. Πάντως καλή φαίνεται.

ΕΤ1
Το ντοκυμαντέρ “Doc on Air” προβάλλει τα μεσάνυχτα η δημόσια τηλεόραση. Παρουσιάζει τη διαδικασία της επανένταξης στην κοινωνία των ανθρώπων που έχουν νοσηλευθεί σε ψυχιατρικές κλινικές.

Τίτλοι τέλους
Μετά από είκοσι σεζόν και 456 επεισόδια η αστυνομική σειρά “Law and Order” (προβάλλεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από διάφορα κανάλια στη χώρα μας) θα ολοκληρώσει την πορεία της στις 24 Μαΐου. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε επί προεδρίας Τζορτζ Μπους στις  13 Σεπτεμβρίου 1990!  Αυλαία και για το “Heroes” που κοστίζει πολύ και δεν συγκινεί τους τηλεθεατές.

Περιοδικό
Φυσικά δεν είχα δίκιο και πρωί πρωί πλήρωσα για ένα μεγάλο προφιτερόλ σε γνωστό ζαχαροπλαστείο που φημίζεται για το συγκεκριμένο γλύκισμα. Το περιοδικό του Στέλιου Παρλιάρου (την Τετάρτη στα περίπτερα) ονομάζεται “Γλυκές Ιστορίες” και όχι “Γλυκές Αλχημείες”. Ο δεύτερος τίτλος ανήκει στον Τηλέτυπο (MEGA), ο πρώτος στον όμιλο της Καθημερινής.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Goal μιλάει στον Σάντος. Το είδαμε κι αυτό.

Παγκόσμιο Κύπελλο
Αν ήμουν διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής, θα είχαν λυγίσει τα πόδια μου. Κατά τ’άλλα υπέροχη διαφήμιση.

Φωτό της ημέρας
Ναδάλ: “Σας έλειψα;”. Σε εμάς ναι , στον Φέντερερ όχι!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα