Μια παρεξήγηση ήταν

default image

Φαίνεται πως η επιλογή μου να βάλω χθες για πρωτοσέλιδο της ημέρας τον Ε.Τ με τα λόγια του Ισοκράτη βρήκε πολλούς από εσάς αντίθετους

Στην Ιταλία

Μετά το πετσόκομμα που έπεσε στο φιλμ Brokeback Mountain από τη RAI, η οποία και το πρόβαλε τηλεοπτικά, ιταλικά γκρουπ για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων εξέφρασαν οργισμένα τη δυσαρέσκιά τους και ζήτησαν από τον κρατικό φορέα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Συγκεκριμένα κόπηκαν οι σκηνές φιλιού και σεξ μεταξύ των πρωταγωνιστών Χιθ Λέτζερ και Τζέικ Γκίλενχαλ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα για τις εξοργιστικές δηλώσεις του Κούγια.

Κ.Κ.Μοίρης
Όλες αυτές τις ημέρες, δίνει τα ρέστα του. Διαβάστε .

Google
Ανακοινώθηκε από τη Google η λίστα με τις λέξεις που παρουσίασαν τη μεγαλύτερη άνοδο, στη μηχανή αναζήτησής της, μέσα στο 2008. Στο νούμερο ένα έχουμε δικαίως το ’sarah palin’. Δυστυχώς για την Ελλάδα δεν υπάρχει λίστα, έχει όμως για πολλές άλλες χώρες και για πολλές κατηγορίες, με τις λέξεις facebook και youtube να δίνουν το παρόν σχεδόν σε όλες. Δείτε εδώ .

Free-Press

Athens Voice
Το editorial του Φώτη Γεωργελέ.
LifO
Το editorial του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου.
FAQ
Επιτέλους και μια φορά στο εξώφυλλο ένα έργο του Θανάση Λάλα.

ALPHA
Ιδού ένα μπλογκ που διατηρούσε μέχρι τον Σεπτέμβριο το νέο αφεντικό του Alpha, Rick Spinner. Ξεχωρίζουν ασφαλώς οι φωτογραφίες από το Hooters.

Friends
Δείτε εδώ και εδώ τα δύο απολαυστικά μέρη με ‘behind the scenes’ υλικό από τη δημοφιλή σειρά Friends.

Blogs
Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Open Web Awards (Blogger’s Choice) που διοργάνωσε για δεύτερη φορά το Mashable. Μεταξύ των νικητών οι συνήθεις ύποπτοι Facebook, YouTube, Google, Twitter, Last fm, Digg, Flickr. Αναμένεται και η ετυμηγορία του κοινού (People’s Choice).

Ίντερνετ
Στην Ε.Ε το σκέφτονται να ξοδέψουν 1 δισ. ευρώ για την περαιτέρω ανάπτυξη του δορυφορικού διαδικτύου, τεχνολογία που δεν χρησιμοποιείται ευρέως. Σύμφωνα με τη Κομισιόν, τον Ιούλιο, το 22% των κατοίκων της Ε.Ε είχε πρόσβαση στο ευρυζωνικό διαδίκτυο. Δορυφορικό ίντερνετ χρησιμοποιούσαν μόλις 130 χιλ.

Ε.Τ
Διαβάστε εδώ το αποκλειστικό του TVXS, σχετικά με την απόλυση του φωτογράφου του Ελεύθερου Τύπου που άφησε μια πολύ καλή φωτογραφία του να διαρρεύσει (άλλος έκανε τη διαρροή υποστηρίζει ο ίδιος).

Σινεμά
Δείτε εδώ το τρέιλερ του νέου φιλμ Powder Blue με την Τζέσικα Μπίελ(!) στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Φωτό της ημέρας
Δύο άνεργοι δημοσιογράφοι που εργάζονταν σε Μέσα του διαδικτύου στο Σαν Φρανσίσκο, ανακοινώνουν το νέο τους μπλογκ unemploymentality.com και δηλώνουν πως μπλογκάρουν για φαγητό…

Υ.Γ
Φαίνεται πως η επιλογή μου να βάλω χθες για πρωτοσέλιδο της ημέρας τον Ε.Τ με τα λόγια του Ισοκράτη βρήκε πολλούς από εσάς αντίθετους. Όπως έχω ξαναπεί, χαίρομαι όταν διαφωνούμε γιατί έτσι γίνεται διάλογος. Γι’ αυτό άλλωστε είναι ελεύθερα και ανοιχτά τα σχόλια. Είναι λογικό πως ότι και να πει κάποιος, σίγουρα θα βρεθούν κάποιοι που δεν θα συμφωνούν, καθώς όλοι περιμένουν λόγω της έντασης, με το δάχτυλο στη σκανδάλη (sic). Αυτές τις μέρες πάντως καλό είναι να βγαίνουμε και να λέμε τις απόψεις μας και να μην λουφάζουμε μέχρι να περάσει η μπόρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα