Το Ignite Show Athens σε 18 λεπτά

Το Ignite Show Athens σε 18 λεπτά

Δείτε δύο συνοπτικά βίντεο με το τι είδε και άκουσε το NEWS 247 στο Ignite Show Athens. Τι δήλωσαν οι συμμετέχοντες, αλλά και προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής για την παγκόσμια γιορτή καινοτομίας (Vids)

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της παρουσίασης του TedxAcademy και του Athens StartUp Weekend University , το NEWS 247 ως χορηγός επικοινωνίας, σας ταξιδεύει και πάλι στα άδυτα του πρώτου ελληνικού Ignite Show που πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Σε δύο αποκλειστικά βίντεο που εξασφαλίσαμε για εσάς, σας δίνεται η δυνατότητα να “κάνετε μία βουτιά” στην παγκόσμια γιορτή της επιχειρηματικότητας, στο πρωτοποριακό start up event για το αθηναϊκό κοινό.

Πλήθος κόσμου από τον χώρο του μάρκετινγκ, ακαδημαϊκοί, πολιτικοί, επενδυτές, επιχειρηματίες, αλλά και προγραμματιστές από όλο τον κόσμο έσπευσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και γιατί  όχι… να βοηθήσουν την εξέλιξη των ιδεών 20 Ελλήνων startupers που η φαντασία, το πάθος για την καινοτομία, αλλά και η όρεξη για δουλειά μετατράπηκαν σε πρωτότυπα applications.

Δείτε την συνέντευξη του ιδρυτή του Ignite Show Athens, Παναγιώτη Τζίνη στο NEWS 247.

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του ιδρυτή της O’ Reilly Media και εμπνευστή του Ignite Show, του Tim O’ Reilly στο NEWS 247. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα