Καήκαμε ολοσχερώς

default image

Ζωντανή και με καλεσμένους θα είναι η αποψινή εκπομπή Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη. Τίτλος της "Ένα παιδί, ένας πυροβολισμός, μια εξέγερση"

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η
Καθημερινή για το ‘Φλόγες σε κενό εξουσίας’ και την μεγάλης διάστασης φωτογραφία, κάτι που η εφημερίδα δεν το συνηθίζει .

Μεγάλη αστοχία από τη
Γάτα με τους τίτλους ‘Βάλαμε φωτιά στο στοίχημα’ και ‘Κάψαμε τον ΟΠΑΠ’.

Google
Σε 22 μέρες ο χρόνος αλλάζει. Δείτε εδώ ένα ενδιαφέρον ημερολόγιο με αντίστροφη μέτρηση.

Μουσική
Δείτε εδώ μερικά βίντεο κλιπ, με θεματολογία από την επιστημονική φαντασία, που αξίζουν.

Στο ίντερνετ
Μέσα στο 2008 πουλήθηκαν μέσω eBay πάνω από 2 εκατ. Nintendo Wii (μαζί με αξεσουάρ) και φυσικά η πολύ επιτυχημένη παιχνιδομηχανή βρέθηκε πρώτη στη λίστα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και γκάτζετ. Δείτε πιο κάτω το τοπ-10.
1. Nintendo Wii – 2.056.866 τεμάχια
2. Microsoft Xbox360 – 1.297.903
3. Sony PSP – 350.591
4. iPod Touch – 281.361
5. Nintendo Wii Fit – 266.584
6. Apple iPhone 3G – 212.837
7. BlackBerry Pearl – 207.688
8. BlackBerry Curve: 193.788
9. Sony Playstation 3 – 103.333
10. Guitar Hero III – 98.159

Παιδικά
Από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, οι μικροί δικτάτορες στα σπίτια μας θα μουρλαθούν στα παιδικά προγράμματα στην πλατφόρμα της Nova. Τα novacinema2, Jetix, Boomerang, Cartoon Network και Animal Planet θα δώσουν μεγάλο βάρος στο γούστο και τις προτιμήσεις των παιδιών και θα προβάλλουν αμέτρητα κινούμενα σχέδια, ταινίες και ντοκιμαντέρ. Συντονιστείτε.

Σινεμά
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε 25 ταινίες που έκαναν τη διαφορά στην εποχή τους και σόκαραν με τον τρόπο τους, σύμφωνα με το Premier.

Muxlim Pal
Τώρα και για μουσουλμάνους. Σε αυτούς απευθύνεται ο νέος εικονικός κόσμος Muxlim.com ο οποίος λανσαρίστηκε πρόσφατα. Πιο συγκεκριμένα στους μουσουλμάνους που ζουν στη Δύση. Οι χρήστες θα καθοδηγούν στο παιχνίδι το avatar τους, σε ένα virtual περιβάλλον που θα έχει έντονη την μουσουλμανική κουλτούρα και θα θυμίζει το γνωστό σε όλους Sims.

Gmail
Ακόμα μια υπηρεσία προστέθηκε στην ήδη μεγάλη λίστα του Gmai. Ονομάζεται Tasks και θα την βρείτε πρώτη πρώτη στα Labs (πατήστε πρώτα Settings). Πρόκειται στην ουσία για μια To Do λίστα που μπορεί να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη ειδικά αν χρησιμοποιούμε διαρκώς το e-mail της Google.

MEGA
Ζωντανή και με καλεσμένους θα είναι η αποψινή εκπομπή Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη. Τίτλος της ‘Ένα παιδί, ένας πυροβολισμός, μια εξέγερση’. Τα μεσάνυχτα.

ΣΚΑΪ
Επίσης τα μεσάνυχτα σήμερα και επίσης έκτακτα θα βγει η εκπομπή ‘Νέοι Φάκελοι’, προσαρμοσμένη και αυτή στην επικαιρότητα.

Και μια ερώτηση
Τί πρέπει να συμβεί για να παραιτηθεί κάποιος;

Φωτό της ημέρας
Φωτιές στην Ελλάδα, τώρα και το χειμώνα. Δείτε εδώ το photostory του News24|7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα