Σε μπλογκς και εφημερίδες οι μάχιμοι

default image

Ποιός θα σταματήσει το SPORT24; Κανείς μάλλον. Τρία στα τρία λοιπόν με νέο θύμα τον Φίλαθλο. Φέρτε μας το Πρωτάθλημα!

Μπλόγκινγκ

Σύμφωνα με την
Committee to Protect Journalists , από τους 125 δημοσιογράφους που είναι αυτή τη στιγμή σε κάποια φυλακή στον κόσμο, λόγω της δουλειάς τους, το 45% αυτών δουλεύουν σε ηλεκτρονικά μέσα. Στη δεύτερη θέση είναι οι εργαζόμενοι σε εφημερίδες (42%), ενώ ως χειρότερες χώρες όσο αφορά την ελευθερία του Τύπου είναι οι κλασικές πια Κίνα, Κούβα, Μιανμάρ, Ερυθραία και Ουζμπεκιστάν.

Στις ΗΠΑ
Η Nielsen προσανατολίζεται να προσφέρει πλέον στατιστικά τηλεθέασης ανά δευτερόλεπτο! Μέχρι τώρα δίνει ανά λεπτό και με τη νέα μέτρηση θα μπορεί να καταγράφει ποιοι βλέπουν διαφημίσεις και ποιοι αλλάζουν κατευθείαν το κανάλι όταν αυτές προβάλλονται (χρήσιμες πληροφορίες για τους διαφημιστές δηλαδή).

Κυριακάτικες

Στις 226 χιλ. φύλλα την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα, γεγονός που το έστειλε στην κορυφή. Στη δεύτερη θέση το Βήμα με 207 χιλ., στην τρίτη η Καθημερινή με 141. Κοντά οι Ελευθεροτυπία και Έθνος με 137 και 132 χιλ. αντίστοιχα, στις 102 ο Ελεύθερος Τύπος. Άνοδος για τη Real News και 91 χιλ. φύλλα.

SPORT 24
Ποιός θα τους σταματήσει; Κανείς μάλλον. Τρία στα τρία λοιπόν με νέο θύμα τον Φίλαθλο. Φέρτε μας το Πρωτάθλημα!

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 24 με 30 Νοεμβρίου, το MEGA σημείωσε τηλεθέαση 18,7% και ήταν όπως κάθε εβδομάδα εδώ και πολύ καιρό στην πρώτη θέση. Στο 17,3% ο ΑΝΤ1, στο 12,8% ο ALPHA. ALTER και ΝΕΤ είχαν 12% και 11,3% αντίστοιχα, ενώ το STAR μόλις 9,1%.

Nielsen 2
Σύμφωνα με τα νούμερα της Nielsen το 2008 ήταν η καλύτερη χρονιά όσο αφορά την τηλεθέαση στις ΗΠΑ, των μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Ολυμπιακοί αγώνες, 4,7 δισ. τηλεθεατές (παγκοσμίως). Super Bowl: Giants – Patriots, 97,5 εκατ. Playoffs NBA: Celtics – Lakers, 15 εκατ. Τελικός Wimbledon: Φέντερερ – Ναδάλ, 5,2 εκατ. 

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Espresso  για το ’Ο Εφραίμ εξαπάτησε την Παναγία’. 

Φωτό της ημέρας
Αυτά είναι τα φρεσκοτυπωμένα χαρτονομίσματα της Ζιμπάμπουε. Με 100 εκατ. δολάρια αγοράζεις 50 φρατζόλες ψωμί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα