Χαλιά, Ντέξτερ και FB

default image

Διαβάζουμε στο Mashable για τα 8,5 εκατ. δολάρια που ξόδεψε το Facebook προκειμένου να αγοράσει το domain name fb.com. Τα αξίζει τα λεφτά του

Eurovision
Ορίστε που αμφισβητείτε τη δύναμη των τάλεντ σόου. Όλοι οι υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον φέτος, προέρχονται από τα X Factor και Greek Idol. Βαλάντω, Λούκα, Τριμητόνιο, Κόκκινα Χαλιά κλπ. Ίσως του χρόνου στείλουμε τη Στικούδη ή τη Μπεκατόρου.
Το πιο συγκλονιστικό πάντως είναι πως επιστρέφει στο διαγωνισμό τραγουδιού η Ιταλία. Ένα καλό έκανε αυτή η χώρα και το χάλασε.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελεύθερος Τύπος και φουλάρουμε τσάμπα στη Βουλγαρία.

Wikipedia
Στις 15 Ιανουαρίου η αγαπημένη σε όλους online εγκυκλοπαίδεια κλείνει 10 χρόνια. Η επέτειος θα εορταστεί σε 343 μέρη του πλανήτη. Η Ελλάδα συμμετέχει με Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Κινητά και ίντερνετ
Όλο και περισσότεροι αγοράζουν έξυπνα κινητά και αποκτούν σε αυτά πρόσβαση στο ίντερνετ. Σύμφωνα με μελέτη, το 2010 υπήρχαν 500 εκατ. χρήστες με συνδρομή ίντερνετ στο κινητό τους, ενώ αναμένεται το νούμερο να διπλασιαστεί μέσα στο 2011. Εδώ περισσότερα.

Βίντεο
High speed, super slow motion. Ή απλά, υπέροχα Χρώματα .

MEGA
Απόψε τα μεσάνυχτα, στην Έρευνα, ο Παύλος Τσίμας ξεναγεί το δήμαρχο της Αθήνας στην πόλη του και τον ρωτά αν μπορεί η πρωτεύουσα να αλλάξει (ή πιο σωστά ‘να αλλάξει την πρωτεύουσα’).

Άμμος και πέτρες
Ωραία συλλογή .

ΑΝΤ1
Θα τα πούμε για ακόμα μια φορά. Μπορεί να κάνουν αστεία Β’ Γυμνασίου και πολλές φορές να ακούγονται λαϊκισμοί, όμως όταν το βράδυ ανοίγεις την ελεύθερη τηλεόραση, δεν έχεις και πολλές διαφορετικές επιλογές από το Ράδιο Αρβύλα.

Σινεμά
Το τρέιλερ του Priest. Θα πάρουμε.

FB
Διαβάζουμε στο Mashable για τα 8,5 εκατ. δολάρια που ξόδεψε το Facebook προκειμένου να αγοράσει το domain name  fb.com. Τα αξίζει τα λεφτά του.

Πόσο μεγάλο είναι το ίντερνετ;
Πολύ .

Dexter
Ένα απίθανο infographic για τα θύματα του Dexter (spoiler alert).

Treasure Link
Αναπτήρες μηχανάκια. Καταπληκτικό .

Φωτό της ημέρας
Η βουβουζέλα πέθανε. Ζήτω η πολυκαραμούζα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα