NIKON COOLPIX L12

NIKON COOLPIX L12

Η νέα μηχανή COOLPIX L12 είναι το τελευταίο μέλος της σειράς COOLPIX η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη φωτογραφική κοινότητα χάρη στα εκπληκτικ...

Η νέα μηχανή COOLPIX L12 είναι το τελευταίο μέλος της σειράς COOLPIX η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη φωτογραφική κοινότητα χάρη στα εκπληκτικά αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με απλό χειρισμό της μηχανής. Με το μοντέλο αυτό η Nikon έχει διασφαλίσει με κάθε τρόπο τη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Η λειτουργία απόσβεσης κραδασμών αντισταθμίζει το κούνημα της μηχανής, με αποτέλεσμα να παρέχονται πιο σταθερές φωτογραφίες μεγαλύτερης καθαρότητας.



Η λειτουργία αυτή ενεργοποιείται κάθε φορά που χρησιμοποιείται η μηχανή, ώστε ο χρήστης να επιλέγει την πιο κατάλληλη στιγμή για τη φωτογράφηση κοιτάζοντας τη φωτογραφία στη μεγάλη οθόνη των 2,5 ιντσών.



Ο συνδυασμός της υψηλής ανάλυσης 7,1 megapixel και του ισχυρού φακού Zoom-Nikkor 3 x με μεγάλο εύρος 35-105mm επιτρέπει στη μηχανή COOLPIX L12 να παρέχει φωτογραφίες με εκπληκτική απόδοση λεπτομερειών είτε πρόκειται για κοντινά πορτραίτα είτε για πανοραμικές λήψεις.



Το εύρος ευαισθησίας στο φως έως ISO 1600 διασφαλίζει υψηλής ποιότητας φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και τη δυνατότητα χρήσης μεγαλύτερων ταχυτήτων κλείστρου που είναι απαραίτητες για τη φωτογράφηση γρήγορα κινούμενων θεμάτων.



Με τις τρεις μοναδικές και καινοτόμες λειτουργίες της Nikon είναι δυνατή η επεξεργασία των φωτογραφιών μέσα στη μηχανή, με αποτέλεσμα οι ερασιτέχνες φωτογράφοι να επιτυγχάνουν αποτελέσματα για τα οποία ακόμη και ένας επαγγελματίας φωτογράφος θα ήταν υπερήφανος.



Η λειτουργία αυτόματης εστίασης στο πρόσωπο πρώτα εντοπίζει τα πρόσωπα των ατόμων και εστιάζει σε αυτά με υψηλή ευκρίνεια, ενώ η λειτουργία μείωσης του φαινομένου των κόκκινων ματιών μέσα στη μηχανή εξαλείφει αυτόματα αυτό το φαινόμενο για πιο εντυπωσιακά φυσικά πορτραίτα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.



Τέλος, η μοναδική λειτουργία D-Lighting της Nikon, διαθέσιμη στη λειτουργία απεικόνισης, βελτιώνει τις φωτογραφίες με υποέκθεση ή τις φωτογραφίες που λαμβάνονται με υπερβολικό κόντρα φως, δημιουργώντας ένα αντίγραφο της φωτογραφίας με περισσότερο φως και λεπτομέρειες όπου απαιτείται, ενώ τα σημεία της φωτογραφίας με σωστή έκθεση παραμένουν ανέπαφα.



Το αποκλειστικό λογισμικό PictureProject της Nikon παρέχει στο χρήση τη δυνατότητα επεξεργασίας των φωτογραφιών μετά τη μεταφορά σε υπολογιστή. Πρόκειται για ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα, με το οποίο η επεξεργασία, η οργάνωση, η μεταφορά και η κοινή χρήση των φωτογραφιών που λαμβάνονται με τη μηχανή COOLPIX L12 γίνεται απόλαυση.



Στην ελληνική αγορά η τιμή της COOLPIX L12 κυμαίνεται από 150 μέχρι 200 ευρώ!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα