Sony Cybershot H50

Sony Cybershot H50

Η νέα compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της Sony συνδυάζει υψηλή ποιότητα εικόνας και εκτεταμένες χειροκίνητες λειτουργίες

Η νέα compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της Sony συνδυάζει υψηλή ποιότητα εικόνας και εκτεταμένες χειροκίνητες λειτουργίες με τις οποίες αποκτάτε έλεγχο μεγάλης ακριβείας στις λήψεις σας. Η Cybershot H50 είναι μικρή σε μέγεθος και εύκολη στο χειρισμό, ενώ το ανθεκτικό της περίβλημα που αντέχει στις γρατζουνιές κάνει ακόμα καλύτερη την αίσθηση ποιότητας που προσφέρει όταν την κρατάτε στα χέρια σας.




Πλούσια χαρίσματα



Χάρη στον ισχυρό φακό Carl Zeiss Vario-Tessar με δυνατότητα zoom 15x, είναι ιδανική για ταξίδια και γενικότερα για περιστάσεις όπου επιθυμείτε καθαρές και ευκρινείς κοντινές λήψεις, χωρίς όμως να χρειάζεται να μεταφέρετε κάποια μεγάλη σε όγκο φωτογραφική μηχανή.








Η μεγάλη οθόνη Clear Photo LCD Plus με διαγώνιο 3 ιντσών και υψηλή χρωματική αντίθεση μπορεί να μετακινηθεί προς τα επάνω ή προς τα κάτω, κάνει το το «καδράρισμα» των λήψεών σας πιο εύκολο, σε οποιαδήποτε γωνία και αν το επιχειρείτε. Η συσκευή διαθέτει ακόμα ηλεκτρονικό οπτικό σκόπευτρο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά με την οθόνη LCD για την πραγματοποίηση λήψεων.




Χρηστικές λειτουργίες



Με τη λειτουργία εντοπισμού προσώπων (Enhanced Face Detection) που διαθέτει, μπορεί να εντοπίσει και να εστιάσει μέχρι και σε οκτώ πρόσωπα, ρυθμίζοντας αυτόματα την εστίαση και την έκθεση για καθαρότερα αποτελέσματα. Τη συγκεκριμένη λειτουργία συμπληρώνει το Smile Shutter, με το οποίο πραγματοποιεί αυτόματα λήψη μόλις κάποιος χαμογελάσει (!).



Για στιγμές δράσης, η λειτουργία Sports Shooting εξασφαλίζει την ομαλή λήψη αντικειμένων που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα συνδυάζοντας πολύ υψηλή ταχύτητα κλείστρου με συνεχή, προγνωστική (predictive) αυτόματη εστίαση.



Η Cyber-shot H50 διαθέτει επίσης, μια γκάμα ενσωματωμένων λειτουργιών επεξεργασίας εικόνας, στις οποίες περιλαμβάνεται η μείωση των κόκκινων ματιών και ειδικά εφέ φίλτρων, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις λήψεις σας χωρίς να την ανάγκη ύπαρξης PC ή εξειδικευμένου λογισμικού.




Φυσικές λήψεις χωρίς φυσικό φωτισμό



Το διπλό σύστημα Anti-Blur της Sony κάνει δυνατή τη λήψη φυσικών και πιο ατμοσφαιρικών φωτογραφιών χωρίς χρήση flash σε εσωτερικούς χώρους ή σε συνθήκες όπου δεν υπάρχει φυσικός φωτισμός. Η ευαισθησία, που φτάνει ως και ISO 3200, σε συνδυασμό με την τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας Super SteadyShot, εξασφαλίζει καθαρότερες λήψεις όταν κρατάτε τη συσκευή με το χέρι – μια επιπρόσθετη ωφέλεια όταν φωτογραφίζετε με υψηλό zoom, όπου η κίνηση της συσκευής αποτελεί συχνά πρόβλημα. Ο ισχυρός επεξεργαστής εικόνας BIONZ επιτρέπει τώρα τον έλεγχο της λειτουργίας μείωσης θορύβου από το χρήστη, προσφέροντας τρία επιλέξιμα βήματα ώστε να ανταποκρίνεται στις δημιουργικές ανάγκες κάθε σκηνικού.




Και τηλεχειριστήριο



Στα αξεσουάρ που παρέχονται μαζί με τη φωτογραφική μηχανή περιλαμβάνεται ένα τηλεχειριστήριο με το οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψεις φωτογραφιών και να ρυθμίσετε το επίπεδο του zoom, ενώ διαθέτει επίσης κουμπιά Home, Menu και Control.



Διαθέσιμη είναι επίσης μια σειρά από προαιρετικά αξεσουάρ στα οποία περιλαμβάνονται ευρυγώνιοι φακοί και τηλεφακοί, φίλτρα, μπαταρίες, φορτιστές ταξιδίου, αθλητικές θήκες (sports packs) και θήκες μεταφοράς.









Διάθεση και τιμή



Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Cybershot H50 θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Απριλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα