EA SPORTS Family Play

EA SPORTS Family Play

Η Electronic Arts έκανε πλέον πιο εύκολο στους παίχτες όλων των ηλικιών να μπορούν να παίζουν τα παιχνίδια της, μέσω του EA SPORTS Family Play

Η Electronic Arts έκανε πλέον πιο εύκολο στους παίχτες όλων των ηλικιών να μπορούν να παίζουν τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της EA SPORTS στο Wii μέσω της ολοκαίνουργιας λειτουργίας που ονομάζεται EA SPORTS Family Play. Κάνοντας ντεμπούτο στις εκδόσεις του Wii των Madden NFL 08, NBA LIVE 08 και FIFA Soccer 08, το EA SPORTS Family Play είναι ένας νέος τρόπος παιχνιδιού ο οποίος επιτρέπει στους παίχτες όλων των δυνατοτήτων να μπορούν να παίζουν αντιμέτωποι με τους φίλους τους χωρίς να έχουν ανταγωνιστικό μειονέκτημα.



Ο προηγμένος χειρισμός είναι επίσης διαθέσιμος για τους πιο έμπειρους παίχτες, παρέχοντας δύο τρόπους παιχνιδιού και εξασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν τα παιχνίδια της EA SPORTS στο Wii.



Στο κυρίως παιχνίδι των Madden NFL 08, NBA LIVE 08 και FIFA Soccer 08, οι παίχτες θα μπορούν να επιλέξουν το στυλ παιχνιδιού που ταιριάζει καλύτερα με τα προσόντα τους. Όταν ξεκινάτε το παιχνίδι, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Advanced ή Family Play.



Έτσι, βρισκόμενοι μέσα στο παιχνίδι, οι έμπειροι παίχτες έχουν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού από όλες τις πλευρές του gameplay χρησιμοποιώντας είτε το Nunchuk είτε το Wii remote.



Το EA SPORTS Family Play προσφέρει ένα απλοϊκό σύστημα χειρισμού χρησιμοποιώντας μόνο το Wii remote το οποίο επιτρέπει στους αρχάριους παίχτες να διασκεδάζουν ενώ η κονσόλα θα κάνει τα υπόλοιπα για αυτούς.



Με το Wii remote στο χέρι, οι παίχτες ελέγχουν τις βασικές λειτουργίες– όπως το σουτ, την πάσα και τα ελεύθερα χτυπήματα – ενώ η κονσόλα ελέγχει όλα τα υπόλοιπα. Είναι σαν να έχετε έναν αόρατο παίχτη στην ομάδα σας που θα σας βοηθάει συνεχώς. Επίσης, καθώς οι αρχάριοι παίχτες κερδίζουν όλο και περισσότερη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους παράλληλα μπορούν να ξεκινήσουν να χρησημοποιούν τα Advanced controls απλώς συνδέοντας το Nunchuk στην κονσόλα. Είναι τόσο εύκολο!



Τα ακόλουθα τρία παιχνίδια της EA SPORTS χαρακτηρίζουν το EA SPORTS Family Play.




NBA LIVE 08 στο Wii



Όταν το παιχνίδι βρίσκεται στην κρίσιμη στιγμή και η μπάλα είναι στα χέρια σας, τι θα κάνετε? Θα μπείτε από την εσωτερική και θα σηκωθείτε για ένα τρομερό κάρφωμα, ή θα βρείτε ένα κενό για να σουτάρε το νικητήριο καλάθι? Μπείτε στη δράση του NBA με το EA SPORTS Family Play το οποίο δίνει την δυνατότητα σε κάθε χρήστη να απολαύσει το NBA LIVE 08. Έχετε τον έλεγχο του σουτ, της πάσας και της άμυνας με το Wii remote και αφήνετε τα υπόλοιπα στο AI. Αν είστε ήδη επαγγελματίας, χρησημοποιείστε είτε το Wii remote είτε το nunchuck για πιο εξιδικευμένο χειρισμό.



Δείτε το trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί









FIFA Soccer 08 στο Wii



Ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να παίξει FIFA Soccer 08 με μόνο μια απλή κίνηση του καρπού. Παίξτε με τον παραδοσιακό και αυθεντικό τρόπο ή πάρτε μέρος σε ένα νέο party mode το οποίο ονομάζεται Footii Party με τον Ronaldinho όπου μπορείτε να παίξεται Juggling, Table Soccer ή Boot It με τον δικό σας Mii χαρακτήρα. Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία σας βοηθάει να μάθετε τα βασικά του παιχνιδιού, ή αφήστε το ίδιο το παιχνίδι να σας βοηθήσει με το EA SPORTS Family Play. Επίσης δεν θα μπορούσε να λείψει από το παιχνίδι και το διαδικτιακό mode “Interactive Leagues”.



Απολαύστε τον αγώνα της Άρσεναλ εναντίον της Τότεναμ στο βίντεο που ακολουθεί.









Madden NFL 08 στο Wii



Ο οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει σαν επαγγελματίας στο Madden NFL 08, είτε είναι άπειρος είτε έμπειρος παίχτης. Παίξτε χρησημοποιώντας μόνο το Wii remote στο EA SPORTS Family Play ή χρησημοποιήστε το Wii remote και το nunchuck για πιο εξειδικευμένο χειρισμό; η επιλογή είναι δική σου. Διαθέτοντας επίσης ένα ολοκαίνουργιο Party Mode, παίξτε trivia ή επιλέξτε μεταξύ 22 διαφορετικών mini-games. Μπείτε στο παιχνίδι online και παίξτε ένας εναντίον ενός με τους φίλους σας.



Δείτε πως παίζετε στο βίντεο που ακολουθεί




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα