Γιατί αγοράζουμε εφημερίδες;

default image

Τα εντός έδρας παιχνίδια της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου θα συνεχίσουν να μεταδίδονται από το Megάλο κανάλι μέχρι το 2014!

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η ‘
Σπορ του Βορρά ‘ . Χωρίς σχόλιο.

Εφημερίδες
Σύμφωνα με έρευνα της Focus/Bari, το 67% αυτών που αγοράζουν κυριακάτικες εφημερίδες το κάνουν συστηματικά. Για το δώρο την παίρνει το 15% και για κάποιο ένθετο το 6%. Το εξώφυλλο ή κάποιο αφιέρωμα “τραβάει” το 9%.
Όσο για τις αθλητικές εφημερίδες, επίσης το 67% είναι συστηματικοί αγοραστές, ενώ το 29% ψωνίζει ανάλογα με το εξώφυλλο (κράχτη).
Πάντως το 15% μας φαίνεται πολύ μικρό.

Ξυπνάμε…

Εμείς τα λέμε εδώ και πολύ καιρό. Είναι απαράδεκτο να μετέχουν παιδάκια σε τάλεντ σόου και να βιώνουν σε τόσο μικρή ηλικία τον ανταγωνισμό και την απόρριψη και μάλιστα στο γυαλί. Μπορεί του ΕΣΡ να του φαίνονται όλα φυσιολογικά, αλλά ο ‘Συνήγορος του Πολίτη’ αποφάσισε να δράσει. Δείτε εδώ το Δ.Τ.

MEGA

Τα εντός έδρας παιχνίδια της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου θα συνεχίσουν να μεταδίδονται από το Megάλο κανάλι μέχρι το 2014! Το MEGA κέρδισε τον πλειοδοτικό διαγωνισμό της ΕΠΟ και εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της Εθνικής και μεταξύ άλλων θα δούμε τα προκριματικά του Euro 2012 και του Μουντιάλ 2014.

Όσκαρ

Δείτε εδώ ένα απίθανο αφιέρωμα για τη σχέση της Ελλάδας με τα χρυσά αγαλματάκια. Ο διαγωνισμός μας για τα Όσκαρ τελειώνει σιγά σιγά και επειδή χάρη στη νέα πιο εύχρηστη μορφή, η ανταπόκρισή σας ήταν πολύ μεγάλη, αποφασίσαμε να δώσουμε άλλη μια μέρα. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο τα μεσάνυχτα. Καλή τύχη.

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Βήμα (Κυριακή) – As good as it gets (Τζακ Νίκολσον, Έλεν Χαντ)

Καθημερινή (Σάββατο) – Το ημερολόγιο των αιλουροειδών, μέρος 2ο (4ο από 6)

Καθημερινή (Κυριακή) – ‘Οι 56 ημέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο’ (ντοκιμαντέρ, 3ο από 11 DVD)

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Οι κορυφές του κόσμου (οδηγός περιπέτειας 196 σελ.)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Οι 3 Μέρες του Κόνδορα (Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Φέι Νταναγουέι)

Έθνος (Σάββατο) – Λούφα και Παραλλαγή (το 11ο επεισόδιο της σειράς)

Έθνος (Σάββατο) – Η καλύτερη παρέα (το κύκνειο άσμα του Ρόμπερτ Άλτμαν με τους Μέριλ Στριπ, Τόμι Λι Τζόουνς, Κέβιν Κλάιν)

Έθνος (Κυριακή) – Νευρικός Εραστής (Γούντι Άλεν, Ντάιαν Κίτον)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Any Given Sunday (Αλ Πατσίνο, Κάμερον Ντιάζ)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Taking Lives (Αντζελίνα Τζολί, Ίθαν Χοκ, Κίφερ Σάδερλαντ)

Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Οι πειρατές της Καραϊβικής: Το σεντούκι του νεκρού)

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Belle Epoque (Πινέλοπι Κρουζ)

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Δύο παραστάσεις με τον Καραγκιόζη

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Good Will Hunting (Ματ Ντέιμον, Ρόμπιν Γουΐλιαμς)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Μέγας Αλέξανδρος, βιβλίο του Βαλέριο Μάσιμο Μανφρέντι (3ο μέρος από 6)

ALPHA
Την Κυριακή στις 17.00 ο Alpha μεταδίδει τον τελικό του Λιγκ Καπ μεταξύ Τότεναμ και Τσέλσι. Μια χαρά για το κυριακάτικο απόγευμά μας.

Nova
Σε λίγες μέρες τελειώνει το σίριαλ εξαγοράς της Nova και σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο τη μεγαλύτερη προσφορά την έχει κάνει η Forthnet.

Μπάλα

Σάββατο
Βέροια – Άρης, ALPHA 16.45
Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Καλαμαριάς, ΝΕΤ 19.00
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, SuperSport1 19.00
Κυριακή
ΟΦΗ – Ατρόμητος, SuperSport1 16.45
Ηρακλής – ΑΕΚ, SuperSport1 19.00
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός, ΝΕΤ 19.00

Φωτογραφία

Η Ένωση των Αραβικών Πρακτορείων Ειδήσεων απένειμε το πρώτο βραβείο φωτογραφίας για το 2007 στον φωτογράφο του Συριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, Wasim Kheir Beik, για αυτήν εδώ . Το κοριτσάκι αρνούνταν να ποζάρει στον 27χρονο φωτογράφο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα (από τα 30 μέτρα) είναι μάλλον καλύτερο από μια στημένη φωτογραφία. Το κοριτσάκι κάνει τα μαθήματά του ενώ πουλά γλυκά σε δρόμο της Δαμασκού. Η Ένωση ονόμασε τη φωτογραφία ‘Εκπαίδευση και Δουλειά’ ενώ ο φωτογράφος ‘Πρόκληση’. Το βραβείο ήταν 1000 δολάρια.

Facebook
Αν σας αρέσει να φτιάχνετε ψεύτικα προφίλ διασημοτήτων στο Facebook να χαίρεστε που δεν ζείτε στο Μαρόκο. Ένας 26χρονος Μαροκινός έκανε κάτι τέτοιο και μάλιστα για ένα από τους γιους του βασιλιά της χώρας και αφού τον βρήκαν και τον συνέλαβαν τώρα αντιμετωπίζει φυλάκιση μέχρι 5 ετών.

Σκάι
Ο Σεραφείμ Φυντανίδης και η εκπομπή του στο Σκάι την Κυριακή στις 10.30, θα ασχοληθούν με το θέμα ‘Η Κούβα μετά τον Κάστρο’.

Φωτό της ημέρας
Η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα