Οι εφημερίδες κλείνουν τα βίντεο κλαμπ

default image

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ έκανε 44,4% σύμφωνα με την AGB και το είδαν πάνω από 2 εκατ. άνθρωποι

DVD


Φωνάζουν οι ιδιοκτήτες των βίντεο κλαμπ στη χώρα μας, αλλά ποιος τους ακούει. Δυστυχώς είναι μια δουλεία που σιγά σιγά θα εκλείψει και σε αυτό φέρουν μεγάη ευθύνη οι προσφορές των εφημερίδων και ασφαλώς και τα torrents.

Flickr
Δείτε εδώ πως μια φωτογραφία ενός χρήστη του Flikr βρέθηκε να χρησιμοποιείται στην προώθηση του φιλμ Iron Man.

Στην Ιαπωνία
Τέχνη σε τραίνα.

Κόμικ
Σίγουρα θα έχετε ακούσει ή θα έχετε δει σε κάποιο βιβλιοπωλείο το νέο κόμικ Logicomix των Δοξιάδη, Παπαδημητρίου, Παπαδάτου, Di Donna. Πρόκειτει για μια πολύ φιλόδοξη και καλή δουλειά για τα ελληνικά δεδομένα στον χώρο των graphic novels και αύριο Παρασκευή στις 19.30 ο Απόστολος Δοξιάδης θα παραστεί στην παρουσίασή του στο Dasein . Μπόνους για το μπαρ των Εξαρχείων, η μετέπειτα παρουσία του ηθοποιού Ερρίκου Λίτση στα πλατώ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για τη γενιά των 4 ημερών.

Τηλεθέαση
Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ έκανε 44,4% σύμφωνα με την AGB και το είδαν πάνω από 2 εκατ. άνθρωποι.

STAR
Σήμερα Πέμπτη, το STAR κλείνει 15 χρόνια στον αέρα. Πολλές ευχές και καλή συνέχεια. Μας αρέσει η διαφορετικότητά του (μέχρι ενός σημείου) και ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερο πρόγραμμα.

Free-press
Athens Voice
LifO (χορταστικό τεύχος)
FAQ

LifO
Τρία χρόνια κλείνει η αθηναϊκή εβδομαδιαία εφημερίδα. Χρόνια πολλά από καρδιάς και καλή συνέχεια. Για το πάρτι εορτασμού με τους Στέρεο Νόβα διαβάστε εδώ .

Στην Ινδία
Τα έχουμε πει για το Big Picture του  Boston.com . Δείτε εδώ συγκλονιστικές φωτογραφίες από τις επιθέσεις στη Βομβάη. Τις “σκληρές” τις κοιτάτε με δική σας έγκριση.

On Telecoms
Ξεκίνησε το Fox Life και αν μπείτε εδώ και πατήσετε το url κάτω δεξιά θα δείτε τι σειρές που παίζει και το πρόγραμμα.

Στη Γερμανία
Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Γερμανίας (3,3 εκατ. την εβδομάδα), Bild , είναι πολύ μπροστά όσο αφορά τις προσφορές. Ξεχάστε τα κουπόνια και τα DVD που μας δίνουν εδώ. Η Bild σε συνεργασία με τα Lidl προσφέρει ψηφιακές κάμερες τσέπης για μόλις 70 ευρώ, με σκοπό να δημιουργήσει στρατιά από επίδοξους πολίτες/δημοσιογράφους οι οποίοι θα ανεβάζουν απίστευτο όγκο υλικού στο διαδίκτυο για λογαριασμό της εφημερίδας.

Φωτό της ημέρας
Στιγμιότυπο από πόλη της Γερμανίας. Θέλουμε κι εμείς!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα