Καταδικάστηκε ο Κρις Μπράουν

default image

Ο τραγουδιστής της R&B Κρις Μπράουν καταδικάστηκε σε 5ετή αστυνομική επιτήρησης και σε 180 ημέρες κοινωνικής εργασίας για τον ξυλοδαρμό της Ριάνα

Ο γνωστός για την τάση του να δημιουργεί προβλήματα τραγουδιστής της R&B Κρις Μπράουν καταδικάστηκε σε ποινή 5ετους αστυνομικής επιτήρησης και σε παροχή 180 ημερών κοινωνικής εργασίας για τον ξυλοδαρμό της φίλης του της διάσημης ποπ τραγουδίστριας Ριάνα.



Η ποινή που επιβλήθηκε από δικαστή του Λος Άντζελες, εκδόθηκε κατόπιν συμφωνίας του 20χρονου Μπράουν, ο οποίος στις 22 Ιουνίου αποδέχθηκε την ενοχή του για την επίθεση στην τραγουδίστρια. Μέρος της ποινής του είναι και η παρακολούθηση επί ένα χρόνο συμβουλευτικού προγράμματος για την ενδο-οικογενειακή βία.



Ο Κρις Μπράουν επιτέθηκε στην Ριάνα κατά τη διάρκεια ενός καυγά που ξεκίνησε τα ξημερώματα της 8ης Φεβρουαρίου, όταν το ζευγάρι βρισκόταν μέσα στη νοικιασμένη από τον Μπράουν Λαμποργκίνι. Μετά το επεισόδιο οι εικόνες της 21χρονης Ριάνα αιμόφυρτης και με μώλωπες προκάλεσαν την οργή οργανώσεων που παρέχουν υποστήριξη σε θύματα κακοποίησης και ενδο-οικογενειακής βίας.



Ο Μπράουν επισήμως απολογήθηκε τον περασμένο μήνα, χαρακτηρίζοντας το επεισόδιο “100% απαράδεκτο” και ζητώντας να τον συγχωρήσουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα