Τσεκούρι στον ΑΝΤ1

default image

Το Σάββατο ξεκινά την πορεία της μια νέα εβδομαδιαία εφημερίδα, με τίτλο ‘Ανάποδος Τύπος’. Καλή αρχή!

Ανάποδος Τύπος

Το Σάββατο ξεκινά την πορεία της μια νέα εβδομαδιαία εφημερίδα, με τίτλο ‘Ανάποδος Τύπος’. Όπως λένε και στο
μπλογκ τους, πρόκειται για μια ‘Αχαρακτήριστη εβδομαδιαία εφημερίδα πολιτικών και άλλων προσφορών’. Επίσης αναφέρεται πως η προσπάθεια ξεκίνησε με “αναποδιές”, αλλά δεν το βάζουν κάτω. Καλή αρχή.

Παιχνίδια
Το Portal είναι το παιχνίδι που κέρδισε το πρώτο βραβείο στην 8η απονομή των ‘ Game Developers Choice Awards ‘. Για τα καλύτερα γραφικά και το καλύτερο σενάριο βραβεύτηκε το BioShock .

Αποχωρήσεις
Ο Τάσος Αργυρός έφυγε από τη LIFO και πάει στη FAQ του Θανάση Λάλα, ενώ ο Κώστα Βαϊμάκης αποχώρησε από την ΙΜΑΚΟ με κατεύθυνση τον όμιλο Sportday-Sport FM.

ANT1
‘ANT1 Weekend’ τέλος. Η εκπομπή που παρουσίαζε κάθε Σαββατοκύριακο η Αλεξάνδρα Καπελετζή κόπηκε από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και στη θέση της θα προβάλλονται οι σειρές ‘Εκείνες και εγώ’, ‘Βότκα πορτοκάλι’, ‘Το πιο γλυκό μου ψέμα’.

Κόψιμο
Ακόμα κόπηκαν στον ΑΝΤ1, ή κόβονται οσονούπω, οι εκπομπές Αντιπαραθέσεις, Πολιτικό Βαρόμετρο, Καλημέρα με τον ΑΝΤ1 και οι σειρές Coupling, Σούπερ Μπαμπάς, Γητευτής, Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας, ενώ γίνεται πολύ συζήτηση για το πως θα τελειώσει πριν την ώρα του ο Γιούγκερμαν.

Μπάλα
Παναθηναϊκός – Ρέιντζερς, ΕΤ1 19.00
Χετάφε – ΑΕΚ, ΑΝΤ1 21.45

P
Μιλώντας για το καινούργιο άλμπουμ των Portishead χθες, θυμηθήκαμε ένα φιλμάκι μικρού μήκους που είχαν φτιάξει το 1994, με τίτλο ‘To Kill a Dead Man’. Μπορείτε να το δείτε εδώ .

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
There Will Be Blood – Το μεγάλο φαβορί για τα Όσκαρ με τον Ντάνιελ Ντέι Λούις.
Into the Wild – Road movie του Σον Πεν.
Redacted – Αντιπολεμική του Μπράιαν Ντε Πάλμα.
Untraceable – Θρίλερ με τη Ντάιαν Λέιν.
Tristram Shandy: A Cock and Bull Story – Περίεργη κωμωδία του Μάικλ Γουίντερμποτομ.
The Eye – Τρόμου με την Τζέσικα Άλμπα.

Το Ποντίκι
Από σήμερα Πέμπτη, η εφημερίδα ‘Το Ποντίκι’ προσφέρει στους αναγνώστες της το έργο ζωής του Φασμπίντερ, ‘Berlin Alexanderplatz’, σε 14 DVD.

Όσκαρ
Δείτε εδώ προγνωστικά για τα βραβεία Όσκαρ, η απονομή των οποίων είναι την Κυριακή και πάρτε ιδέες για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας ο οποίος ολοκληρώνεται αύριο.

Ίντερνετ
Οι μηχανές αναζήτησης των Google, Yahoo, Microsoft κλπ., θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Απρίλιο όπου και θα τους ανακοινωθεί από την Ε.Ε τι αλλαγές πρέπει να κάνουν προκειμένου να διαφυλάσσονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών τους, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο. Τμήμα ειδικών από 30 ευρωπαϊκές χώρες συναντάται αυτές τις μέρες για να συζητήσει το θέμα και να θυμίσουμε πως με προηγούμενη απόφασή του, η Google είχε υποχρεωθεί να κρατά στοιχεία χρηστών για το διάστημα 18 μηνών, από 24 που ήταν πριν. Ακολούθως οι Yahoo και Microsoft το κατέβασαν στους 13 μήνες.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Ελευθεροτυπία για τη ‘Μακεδονική σαλάτα’.

MEGA
Σήμερα τα μεσάνυχτα το Mega προβάλλει το φιλμ 8mm , μία από τις καλύτερες στιγμές του Νίκολας Κέιτζ.

Free-press
Την περασμένη εβδομάδα η Athens Voice γιόρτασε τα 200 της τεύχη με το αφιέρωμα ‘200 λόγοι για να αγαπάμε την Αθήνα’. Αυτή την εβδομάδα η Lifo φτάνει τα 100 τεύχη και το γιορτάζει με ένα αφιέρωμα για 100 πράγματα που συμβαίνουν τώρα στην Αθήνα. Πολλές ευχές και στις δύο.

Φωτό της ημέρας
Η Amy Winehouse τραγουδά στην τελετή των Brit Awards. Δείτε εδώ τους νικητές (τι να δείτε βέβαια, στο Νησί ακόμα με τους Take That ασχολούνται…).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα