Η Nova τους αφήνει πίσω

default image

Η εκπομπή του Ευαγγελάτου, σήμερα Τετάρτη τα μεσάνυχτα, ασχολείται με τα αυτοκίνητα και τις απάτες των συνεργείων και των μαντράδων

Nova

Τώρα που είναι φρέσκο! Η Nova φέρνει τον 4ο κύκλο του
Lost
ενώ παράλληλα προβάλλεται στις ΗΠΑ (αύριο παίζει το 4ο επεισόδιο). Στις 14 Μαρτίου θα δούμε στη χώρα μας το πρώτο επεισόδιο.

Το Δ.Τ της Nova μάλιστα τα λέει ολίγον χοντρά: Η NOVA όμως ανέλαβε δράση και από τις 14 Μαρτίου, ο 4ος κύκλος δίνει το παρόν κάθε εβδομάδα στα κινηματογραφικά κανάλια του FilmNet αφήνοντας πίσω (σε κύκλους και εξελίξεις) τα κανάλια της ελεύθερης τηλεόρασης! Άουτς.

Platform

Η ομάδα του Avopolis και του Οξύ , πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα free-press για τη ‘Street Culture’. Δηλαδή για τα skateboarding, street μόδα, snowboarding, bmx, street basketball, gadgets, video games, νέα συγκροτήματα, τέχνες και graffiti. Θα διανέμεται σε 30 χιλ. αντίτυπα και 200 σημεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ κάθε τεύχος θα μπορείτε να το κατεβάσετε από τα σάιτ τους. Το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί το Μάρτιο.

Wallpaper

Αν έχετε βαρεθεί αυτό που βλέπετε κάθε μέρα στο PC σας και θέλετε να φρεσκάρετε την όψη της οθόνης σας, ρίξτε μια ματιά στα ωραιότατα wallpapers του DPGR.

ALPHA
Επανάληψη ήταν το χθεσινό επεισόδιο της σειράς ‘Υπέροχα Πλάσματα’, πάντως ‘Ε’ δεν είδαμε να γράφει πουθενά.

Ομορφιές

Εδώ έχει τα πάντα για τον ‘18ο Διαγωνισμό Ομορφιάς’ (μάλλον δεν λέγονται καλλιστεία πια). Η ομορφιά είμαστε εμείς (στον ΑΝΤ1 το λένε).

Στη Γαλλία

Η αγαπημένη εγκυκλοπαίδεια των Γάλλων, Quid (όπως λέμε εδώ η Δομή), δεν θα εκδοθεί φέτος λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος των καταναλωτών. Τη δεκαετία του ‘90 πούλαγε 400 χιλ. και πέρυσι μόλις 100. Όπως λέει και ο εκδότης της, δεν είναι δυνατόν να ανταγωνιστούν την δωρεάν γαλλική έκδοση της Wikipedia. Ο ιδρυτής της Quid πάντως ελπίζει πως θα μπορέσει να τη ξαναβγάλει το 2009 με άλλο εκδότη.

Dexter
Δείτε εδώ μερικές καταπληκτικές διαφημίσεις για την επιτυχημένη αμερικανική σειρά ‘Dexter’.

Αποδείξεις
Η εκπομπή του Ευαγγελάτου, σήμερα Τετάρτη τα μεσάνυχτα, ασχολείται με τα αυτοκίνητα και τις απάτες των συνεργείων και των μαντράδων. Μας βάζουν ιμιτασιόν ανταλλακτικά και γυρνάνε πίσω τα κοντέρ; Τι μου λέτε…

Μουσική

Μετά από 10 χρόνια, οι Portishead επιστρέφουν! Η μπάντα από το Μπρίστολ μας έχει αφήσει τόσα χρόνια με το Dummy του 1994 και το ομώνυμο του 1997 και επιτέλους ήρθε η ώρα να βγάλουν και ένα τρίτο στουντιακό άλμπουμ. Ο τίτλος του είναι Third και κυκλοφορεί τον Απρίλιο. Δείτε εδώ το εξώφυλλο του άλμπουμ και τους τίτλους των τραγουδιών.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Traffic για το ‘Ποιος είδε τον Ηλία και δεν τον φοβήθηκε’. Εντάξει, και για το ‘Μετά τον Πασχάλη σειρά παίρνει ο Τόλης’.

BBC – Apple

Η Apple ήρθε σε συμφωνία με το BBC και πλέον οι Βρετανοί θα μπορούν μέσω του iTunes να παρακολουθούν προγράμματα του κρατικού δικτύου για σχεδόν 2 λίρες την εκπομπή.

Φωτό της ημέρας

Θυμίζει λίγο σενάριο ταινίας επιστημονική φαντασίας αλλά στην πραγματικότητα είναι μια περίπτωση όπου η ανθρωπότητα παίρνει τα μέτρα της. Στο στιγμιότυπο βλέπετε ένα μέρος του τεράστιου αποθηκευτικού χώρου ( Global Seed Vault ) που έχει κατασκευαστεί στο Βόρειο Πόλο με σκοπό να φιλοξενήσει με ασφάλεια καρπούς και σπόρους όλων των ειδών για την περίπτωση μεγάλης καταστροφής στη Γη. Ήδη έχουν αποθηκευτεί 200 χιλ. δείγματα, ενώ υπάρχει πλάνο και χωρητικότητα για 4,5 εκατ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα