True Blood στον Πήγασο

default image

Απόψε η τελετή απονομής των βραβείων. Πέρα από το διαγωνιστικό κομμάτι, αναμένουμε να δούμε ποια perfomer θα φοράει τα λιγότερα ρούχα

True Blood
Στην ANT1 WebΤV κάνει απόψε (23.00) πρεμιέρα ο 3ος κύκλος της σειράς. Θα ακολουθήσει αύριο την ίδια ώρα στην τηλεόραση η προβολή του πρώτου επεισοδίου. Πάντως όσοι παρακολουθείτε τη σειρά θα περιμένετε ήδη την πρεμιέρα του 4ου κύκλου. Πάρτε μια γερή γεύση.

MAD VMA 2011
Απόψε η τελετή απονομής των βραβείων. Πέρα από το διαγωνιστικό κομμάτι, αναμένουμε να δούμε ποια perfomer θα φοράει τα λιγότερα ρούχα. “Μάχη” σώμα με σώμα… πασαλειμένο baby oil ανάμεσα σε Στικούδη, Φουρέιρα και Σάγια.

Πήγασος
Κόπηκαν τα φτερά του. Εκατοντάδες άνθρωποι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά. Η απεργία συνεχίζεται σε όλα τα μέσα του ομίλου πλην του ραδιοφωνικού σταθμού Sentra. Στο Έθνος πάλι κυκλοφόρησε απεργοσπαστικό φύλλο.

Boxing Movies
Το NBA τελείωσε για φέτος και ο Στέφανος Τριαντάφυλλος το έριξε στα “δροσερά” θέματα. Οι καλύτερες ταινίες για το μποξ . Κατέληξε στις συγκεκριμένες ταινίες μετά από ψηφοφορία στο Sport24.gr.

ΣΚΑΪ vs ALTER
Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους οι δύο πλευρές μετά από ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου.

DWTS
Στα της ελληνικής showbiz που ζει στο δικό της κόσμο, νικητής στο Dancing with the Stars στέφθηκε ο ηθοποιός από το Παρα Πέντε, Αργύρης Αγγέλου. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και του χρόνου, αλλά (μάλλον) όχι το Next Top Model.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε.

Bιβλίο της ημέρας
Strokes of Genius . Το τουρνουά Γουίμπλεντον ξεκινάει τη Δευτέρα (20/6).

Tραγούδι
I should have known better. Αφιερωμένο στον Steleios.

Φωτό της ημέρας
Στου Μακρυγιάννη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα