Οι γλυκιές αλχημείες του Κυνόδοντα

default image

Η ταινία “Κυνόδοντας” του Γιώργου Λάνθιμου απέσπασε πέντε βραβεία, ανάμεσα τους αυτά της καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας, στην πρώτη τελετή απονομής των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Σινεμά
Η ταινία “Κυνόδοντας” του Γιώργου Λάνθιμου απέσπασε πέντε βραβεία, ανάμεσα τους αυτά της καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας, στην πρώτη τελετή απονομής των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Η συγκεκριμένη ταινία είναι η πρόταση της Ακαδημίας στα Όσκαρ. Βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου για τον Αντώνη Καφετζόπουλο (Ακαδημία Πλάτωνος) και Α’ γυναικείου για τη Μίνα Ορφανού (Στρέλλα).

Γλυκιές Αλχημείες
Βάζω στοίχημα ένα προφιτερόλ από τον Ανδριά ότι έτσι θα ονομάζεται το πρώτο περιοδικό ζαχαροπλαστικής στη χώρα μας δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου. Στα περίπτερα στις 19 του μήνα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Βήμα και η μηχανή του χρόνου.

ΕΡΤ
Ξέφραγο αμπέλι εδώ και χρόνια το ραδιομέγαρο. Όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει φεύγει.

ΜEGA
“Γελάμε γιατί χανόμαστε”, είναι το θέμα της εκπομπής “Έρευνα” απόψε (23.30). Ο Λάκης Λαζόπουλος, οι “Ράδιο Αρβύλα” είναι μερικοί που μιλούν για την κωμωδία και τη σάτιρα.

Vanity Fair
Οι χαμηλές πωλήσεις του αμερικάνικου περιοδικού οδήγησαν σε αλλαγή κατεύθυνσης: Κορμιά και
σκάνδαλα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ποζάρουν με τα εσώρουχα τους στο εξώφυλλο και στις μέσα σελίδες φιγουράρουν οι “φίλες” του Τάιγκερ Γουντς.

Κόσμος
Η Κίνα, η Ρωσία και ο πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ρουάντα είναι ορισμένα από τα “αρπακτικά της ελευθερίας του Τύπου” σύμφωνα με την έκθεση της διεθνούς οργάνωσης “Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα”.

Θέατρο
Η απίστευτη ταινία “ Little Miss Sunshine” έγινε μιούζικαλ, η πρεμιέρα του οποίου θα γίνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο Σαν Ντιέγκο. Κρίμα που η Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν μεγάλωσε (14 ετών) και λογικά δεν θα μπορεί να ενσαρκώσει την Όλιβ Χούβερ.

Φωτό της ημέρας
Η πετρελαιοκηλίδα (στον Κόλπο του Μεξικού) από ψηλά. Μακριά από εμάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα